UPDATE: Crimă la Tarna Mare

Crima

UPDATE: 
În cursul zile de azi, 5 septembrie Tribunalul Satu Mare a luat faţă de ucigaşul din Tarna Mare măsura arestului preventiv pe o perioadă de 29 de zile.

Un bărbat de 44 de ani din Tarna Mare a fost omorât în bătaie de un vecin. Victima a fost preluată de o ambulanţă însă acesta a murit în drum spre spital. Tragedia a avut loc miercuri, 4 septembrie.

Potrivit anchetatorilor criminalul, un bărbat de 52 de ani suferă de boli psihice şi a fost internat în mai multe rânduri la spital. În cursul zilei de miercuri, după ce a băut toată ziua, acesta şi-a luat calul la bătaie. Pentru a scăpa animalul din mâinile bărbatului, soacra şi soţia acestuia au ascuns patrupedul. Crezând că animalul este la vechini bărbatul a dat buzna peste aceştia luând-o la bătaie pe mama victimei. Acesta din urmă a sărit pentru a-şi scăpa mama însă vecinul, nebun de furie şi-a vărsat nervii asupra bărbatului de 44 de ani lovindu-l cu pumnii, picioare iar apoi cu un ţăruş smuls din vie.
Văzând ce se întâmplă vecinii au sunat imediat la Poliţie şi Ambulanţă. Victima a fost urcată într-o ambulanţă însă în drum spre spital inima i-a cedat iar personalul medical nu a mai reuşit să-l resusciteze.

Criminalul a fost reţinut de poliţişti urmând ca în cursul zilei de azi, 5 septembrie să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

3 Comentarii la "UPDATE: Crimă la Tarna Mare"

 1. ramona   5 septembrie 2013 at 4:34 pm

  despe cine este vorba de la tarna mare?

  Răspunde
 2. ana   5 septembrie 2013 at 4:35 pm

  despre cine este vorba de latarne mare?

  Răspunde
 3. marius   5 septembrie 2013 at 5:57 pm

  Petre Molnar si Catlan Ioan (riu)

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.