Un Cielo a lovit un Mercedes pe strada Botizului (galerie foto)

accidentbotizului1accidentbotizului2accidentbotizului3 accidentbotizului4 accidentbotizului5

Seria nenorocirilor de azi, 5 septembrie continuă cu un alt accident de circulaţie ce a avut loc în jurul orei 14.00 în faţa magazinului Piramida de pe strada Botizului din Satu Mare. În urma evenimentului rutier Gheorghe M. de 61 de ani şi o femeie de 58 de ani au fost transportaţi la spital.

Din primele cercetări reiese că Gheorghe M. aflat la volanul unui Cielo, vroia să intre în parcarea de la Piramida şi în cursul virajului la stânga nu a acordat prioritate unui Mercedes condus din sens opus de către Ioan P., de 20 de ani şi a intrat în acesta. În urma impactului a rezultat rănirea a lui Gheorghe M. de 61 de ani respectiv a pasagerei aflată în Mercedes, o femeie de 58 de ani.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare, Constantin Demian a declarat pentru Sătmăreanul că femeia a suferit o dislocare de humerus iar bărbatul un traumatism cranio-cerebral acut cu amnezie. În prezent victimele sunt supuse investigaţiilor radiologice şi de Computer Tomograf.

Un Comentariu la "Un Cielo a lovit un Mercedes pe strada Botizului (galerie foto)"

  1. careian   6 septembrie 2013 at 11:35 am

    stiri de mare interes…..de ce nu scrieti si despre carei daca tot luati interviu la kovacs si nu pe gratis….si cand la castel vine consululu ungariei ca si azi nu spuneti nimic…..mai ales ca a inceput evenimentul cu imnul ungariei….sau nu e voie sa scrieti de astea?????
    astea nu se p[latesc de jeno

    Răspunde

Scrie un comentariu