Doi sătmăreni reprezintă România la un concurs al mașinilor românești la Cracovia

george-negrea
Pasionaţii de maşinile Dacia în special şi de autoturismele româneşti în general, din toată Europa îşi dau întâlnire la acest început de toamnă în Cracovia (Polonia). La evenimentul ce se va desfăşura în perioada 6-8 septembrie, România va fi reprezentată de doi sătmăreni şi de un piteştean.

Din delegaţia românească fac parte sătmărenii George Negrea ce va participa cu o Dacia 1300, “o bătrână doamnă” din anul 1976 şi Traian Mezok care va defila în faţa celor prezenţi la întâlnire cu o Dacia 1100, o bijuterie în vârstă de 37 de ani.

Pe parcursul celor trei zile se vor desfășura diverse concursuri printre care şi unul de eleganţă şi originalitate, petreceri în aer liber şi concerte de muzică atât poloneză cât şi românească.
Este important de precizat faptul că în Polonia există un club al pasionaților de autoturisme româneşti (Clubul “DRUM BUN”) care numără aproximativ 30 de membrii. Pe tot parcursul anului polonezii fac diverse excursii şi expediţii automobilistice în România.

Președintele clubului “DRUM BUN” Mihai Levisky din Polonia a declarat că: “venim foarte des în România. Este o ţară în care mulţi și-ar dori să trăiască. Ne place aici totul, începând de la peisaje şi până la mâncărurile delicioase. Eu împreună cu pretenii mei vom mai vizita România și bineînţeles Satu Mare, un oraș care ne face să ne simţim extraordinar”.
În acest an la eveniment sunt așteptaţi peste 200 de pasionați de “bijuteriile româneşti” din toate colțurile Europei.

 

Un Comentariu la "Doi sătmăreni reprezintă România la un concurs al mașinilor românești la Cracovia"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.