Pregătiri pentru debutul meciurilor din Liga a II-a la fotbal

Jandarmi

Azi, 3 septembrie, de la ora 10.00 la sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Satu Mare a avut loc o întâlnire cu reprezentanţii clubului sportiv CSFC Olimpia 2010 Satu Mare şi a forţelor de ordine responsabile cu organizarea şi desfăşurarea în condiţii de siguranţă a competiţiilor sportive ce se vor desfăşura în Liga a II-a.

Întâlnirea a fost condusă de Inspectorul şef al IJJ Satu Mare, colonelul Gheorghe Avram, şeful Serviciului Management Operaţional, col. Ioan Onaţi, comandantul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil, lt. col. Lorand Brad, ofiţerii specialişti Ordine Publică şi Negociatori, lt. col. Vlad Gheorghe şi lt. col Ioan Orha. De asemenea, la şedinţă au participat Daniel Paşca, responsabilul de ordine şi siguranţă publică din partea Clubului de Fotbal CSFC Olimpia 2010 Satu Mare, reprezentantul societăţii de pază Fuşle Security, Vasile Fuşle dar şi reprezentanţi ai IPJ şi ISU „Someş” Satu Mare respectiv ai Poliţiei Locale.

Scopul întâlnirii a fost acela de a discuta aspectele de gestionare în condiţii de siguranţă a manifestărilor sportive cu ocazia debutului competiţional în Liga a II-a. Au fost aduse la cunoştinţă reprezentanţilor prezenţi la întâlnire reglementările legale privind obligaţiile: responsabilului de ordine şi siguranţă publică, ale organizatorului de competiţii sportive, ale personalului de ordine şi siguranţă publică şi ale spectatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.