Fraţii Gal sunt aşteptaţi miercuri la Curtea de Apel Oradea

judecator
După o pauză destul de lungă magistraţii Curţii de Apel Oradea (CAO) reiau miercuri, 4 septembrie dosarul în care sunt inculpaţi fraţii Florin şi Călin Gal.

Cei doi au fost trimişi în judecată în data de 13 martie 2013, pentru efectuarea unor operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia pe care o deţineau şi conflict de interese. Călin Gal mai este învinuit şi de abuz în serviciu contra intereselor publice.

Potrivit procurorilor, în perioada 2009-2011, Florin şi Călin Gal, în timp ce au îndeplinit pe rând funcţia de director în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Satu Mare ar fi desfăşurat acte de comerţ în numele SC Bosic Empire Company SRL Carei, societate comercială pe care o administrau. De asemenea, în perioada mai-octombrie 2009, Florin Gal a aprobat închirierea Hotelului “Sport” din Satu Mare, imobil aflat în proprietatea instituției pe care o conducea, către firma SC Bosic Empire Company SRL Carei.

Ultimul termen de judecată în acest caz a avut loc în data de 5 iunie, când magistraţii CAO au amânat procesul “în vederea citării martorilor”, se arată în soluţia dată de instanţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.