Violatori cercetaţi în stare de libertate

Viol

Doi bărbaţi, unul din Satu Mare iar al doilea din Cehal sunt cercetaţi în stare de libertate după ce au violat două femei.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare au fost sesizați de către o tânără de 24 ani despre faptul că în data de 27 august, a fost constrânsă de Marius B., de 45 ani, prin folosirea violenței, la întreținerea de raporturi sexuale. Cel în cauză a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare care a luat față de acesta măsura preventivă a obligării de a nu părăsi țara pe o durată de 30 de zile.

Totodată vineri, 30 august, în jurul orei 08.20, polițiștii Postului de poliție Cehal au fost sesizați despre faptul că în noaptea de 27/28 august, Alexandru P., de 45 ani, folosindu-se de o cheie potrivită, a pătruns în locuința fostei concubine obligând-o prin violență și amenințări, să întrețină raporturi sexuale.

Cercetările continuă cu autorul în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și amenințare.

2 Comentarii la "Violatori cercetaţi în stare de libertate"

  1. ioan   1 septembrie 2013 at 10:13 pm

    sa de-a dumnezeu ca fetele sau daca nu au ,nevestelke judecatorilor care au hotarat sa-i elibereze,sa aiba paret de aceleasi clipe de care au avut parte femeile alea.asa sa de-a dumnezeu.

    Răspunde
  2. ALCIBIADE   2 septembrie 2013 at 10:04 am

    lasati si criminali ,sa fie tacamul complet. justitia este pe drumul cel bun .

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.