România va avea 10 regiuni

romania-national

Dupa consultari informale, intre liderii celor doua formatiuni, liberalii si social-democratii ar fi decis, potrivit unor surse, sa imparta Romania in 10 regiuni. Se pare ca ambele parti au facut compromisuri, ajungandu-se la aceasta varianta desi cifra vehiculata pana acum a fost de opt regiuni.

La insistentele primarului din Sibiu, vicepresedintele PNL Klaus Iohannis, si ale presedintelui Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, liberalii au insistat ca Sibiul si Brasovul sa nu se regaseasca in aceeasi zona de dezvoltare.

“Impacati” au fost si doi baroni ai PSD. Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, si cel al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, vor conduce si ei doua regiuni separate.

In reuniunile de la Mamaia, USL-istii vor discuta si despre improspatarea cabinetului Ponta. Se vorbeste despre inlocuirea lui Varujan Vosganian. Liberalul l-a contrat pe Victor Ponta in mai multe randuri, dar a si criticat guvernul.

4 Comentarii la "România va avea 10 regiuni"

 1. satmarean   30 august 2013 at 3:00 pm

  ca sa vedeti ce face Ponta nost,si mai zice ca e de la usl sau pesedeu……
  Ladanyi Laszlo-Zsolt, până în prezent inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului, devine secretar general al Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP).
  traiasca cameleonu de ponta!

  Răspunde
 2. Valhalla-Asgard   5 septembrie 2013 at 6:50 pm

  Această decizie luată contra enclavizării ungurimii, este o lovitură grea dată separatismului, izolaţionismului, segregaţionismului unguresc din România, instigat şi susţinut de budapesta ! Este o lovitură grea dată anti-românismului din Transilvania ! Felicitări !

  Răspunde
 3. Atentie Romani !!!!!   5 septembrie 2013 at 6:51 pm

  har-cov-mures + partium sau obsesia bolnava a ungurilor.
  viktor orban, incoloneaza ungurii din Romania sub sloganul: “AUTONOMIA, SINGURA SOLUTIE ACCEPTABILA !

  Răspunde
 4. bookingexpert   8 septembrie 2013 at 3:33 pm

  Sa speram ca Romania va ramane exact asa cum e si nu va fi modificata dupa placul altora

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.