Rezultate foarte bune pentru sportivii de la „Nomad Kayak” la un turneu din Ungaria

nomad-kayaknomad-kayak.2jpgnomad-kayak
O delegaţie alcătuită din şase sportivi ai Asociaţiei „Nomad Kayak” din Satu Mare au participat weekendul trecut la o dublă competiţie în Ungaria. Este vorba despre „Viva Sprint Quadratlon”, un concurs complex la care dintre cei şase sătmăreni s-au prezentat la start Rajmond Molnar respectiv Ingrid Iuhasz şi un maraton de caiace organizat pe Lacul Balaton, competiţie la care au concurat toţi membrii delegaţiei sătmărene.

Potrivit celor declarate de Rajmond Molnar, în cadrul quadratlon-ului competitorii au avut de parcurs 750 de metri înot, 5 km cu caiacele, un traseu ciclist de 20 de km şi 5 km alergat. Dintre sătmăreni cel mai bun rezultat în acest concurs a fost obţinut de Ingrid Iugasz ce a câştigat medalia de argint la feminin. Rajmond Molnar a trecut linia de sosire pe locul V în cadrul competiţiei mai sus amintite.

Sătmărenii au obţinut rezultate de excepţie şi în cadrul maratonului de pe Balaton. Astfel, Ingrid Iuhasz s-a clasat pe locul III la individual feminin, pe distanţa de 23 de km, iar Molnar Rajmond a obţinut locul IV (tot la individual). Totodată, perechea Geng Jozsef-Geng Valter şi-au adjudecat medalia de argint la proba de 12 km.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.