City-managerul Dan Băbuţ luat la întrebări de către consilieri

Dan-Babut
Consilierii municipali ai UDMR şi PDL consideră că lucrările executate de către anumite firme în oraş sunt sub orice critică motiv pentru care i-au cerut explicaţii city-managerului Dan Băbuţ.

Consilierul UDMR, Gergo Butka s-a plâns de calitatea slabă a lucrărilor executate de către firma E-ON Gaz. „Sunt lucrări sub orice critică, făcute de mântuială. Dacă vă duceţi pe străzile Ady Endre sau Cloşca vedeţi că totul este desfăcut dar excavatorul nu mai lucrează de o săptămână. Aşa ceva nu se întâmplă în alte oraşe. Am vrut să-i adresez câteva întrebări domnului Băbuţ dar văd că a ieşit de la şedinţă. Poate are Olimpia antrenament”, a declarat Butka.

La câteva secunde după intervenţia consilierului UDMR, Dan Băbuţ a revenit în sala de şedinţe reproşându-le uşor consilierilor că „până acum nu mi s-a adresat nicio întrebare deşi am fost prezent de la începutul şedinţei”.

În luarea de cuvânt democrat-liberalul Nicoale Şuta a subliniat faptul că „nu avem un proiect serios pentru oraşul nostru. Vreau ca din septembrie să ne adunăm ideile şi să vedem ce facem. Oraşul acesta se micşorează şi oamenii pleacă. Am vizitat multe alte oraşe din ţară despre care se spune că sunt mai înapoiaţi decât noi. Nu e adevărat, noi suntem mai puţin dezvoltaţi”. De asemenea, consilierul PDL-ist Cosmin Raţiu consideră că lucrările execute pe trotuarele din centru sunt dezastruoase iar executivul ar trebui să verifice calitatea acestora.

Luat sub tirada consilierilor Dan Băbuţ a declarat că orice lucrare care nu respectă cele prevăzute în contract şi care nu sunt de calitate nu vor fi recepţionate. „Vom pune ca tot asfaltul să fie desfăcut dacă nu este de calitate, aşa cum pe anumite străzi din oraş am dispus să se repare fisurile apărute pe carosabil”, a declarat Băbuţ.

Maskulik Csaba a a tras atenţia executivului şi în special a city-managerului asupra lucrărilor efectuate pe strada Fabricii unde, potrivit consilierului sunt locuri unde chiar şi porţile sunt asfaltate. Bordurile prea înalte dar şi aducerea la nivel cu carosabilul a gurilor de scurgere a apelor pluviale au fost alte probleme luate în discuţie de către consilieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.