Trei sătmărence vor participa la finala naţională a „Romanian InfoFashion Festival” 2013

bianca-verciuc-1
Bianca Verciuc
bianca-timis-1
Bianca Timis
katarina-lieb-1
Katarina Lieb

Bianca Verciuc, Bianca Timiş şi Katarina Lieb vor reprezenta municipiul şi judeţul Satu Mare la concursurile de frumuseţe din cadrul „Romanian InfoFashion Festival” organizate la începutul lunii septembrie de Platinum Agency şi InfoFashion. Frumoasele sătmărence sunt manechine în cadrul Agenţiei „Trust Models”.

„Romanian InfoFashion Festival” se va desfăşura în perioada 1-7 septembrie sub sloganul „Spirit of beauty, beauty of spirit”. De menţionat este faptul că evenimentele programate pentru primele trei zile se vor defăşura pe Valea Prahovei şi Sinaia, iar cele din cadrul ultimelor trei zile la Piteşti.

În urma interviurilor şi şedinţelor de la Buşteni, din cele 35 de concurente ale competiţiei vor rămâne pentru finala din Piteşti 22 de fete. Finala naţională „Romanian InfoFashion Festival” 2013 se va desfăşura în seara zilei de 6 septembrie, cu începere de la ora 22.00.

Cu acest prilej vor fi desemnate şase „Ambasadoare” ale frumuseţii din România şi nominalizate creaţii ale designerilor care vor asigura ţinutele reprezentantelor României la următoarele finale mondiale: „Miss Supranational”, „Miss Intercontinental”, „Miss Globe”, „Miss Bride”, „Miss Tourism Queen Intl” şi „Top Model of the World”.

Finala pe ţară de la Piteşti va culmina cu prezentarea de către concurente a creaţiilor tinerilor designeri din România şi Franţa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.