Două accidente cu victime în judeţul Satu Mare

ambulanta

Două accidente de circulaţie, prima în Satu Mare iar cel de-al doilea în Negreşti-Oaş au avut loc în noaptea de marţi, 27 spre miercuri, 28 august. Ambele evenimente rutiere s-au produs după miezul nopţii.

În primul caz, un tânăr de 26 de ani, care consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers şi a intrat în coliziune, din spate, cu autoturismul condus de o tânără, de 22 de ani. Conducătoarea auto a fost rănită uşor în urma impactului. Poliţiştii Biroului Rutier i-au testat pe cei doi şoferi cu etilotestul, în cazul lui Tamas M. aparatul indicând o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Au fost recoltate şi probe biologice pentru stabilirea îmbibaţiei de alcool din sânge.

Tot în cursul nopţii trecute, la puţin timp după ora 01.00, un alt eveniment rutier a fost sesizat poliţiştilor din Negreşti-Oaş. În urma cercetării la faţa locului s-a stabilit că Nicolae M., de 36 de ani, circulând cu o motocicletă, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, a pierdut controlul asupra vehiculului părăsind partea carosabilă şi lovindu-se de un stâlp. Bărbatul a fost rănit grav în urma evenimentului rutier.

Mai mult, din cercetări a rezultat că Nicolae M. a condus motocicleta neînmatriculată, fără a poseda permis de conducere de nicio categorie şi fără a fi echipată corespunzător.

Au fost recoltate şi în acest caz probe biologice pentru a se putea stabili o eventuală alcoolemie, poliţiştii rutieri continuând cercetările.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.