Încep reparaţiile pe strada Bisericii din Târşolţ

praf-tarsolt
Semanalul tras zilele trecute de Sătmăreanul în cazul străzii Bisericii din Târşolţ se pare că îşi are efectul. Primarul comunei, Grigore Pop ne-a declarat că de mâine (27 august) pe tronsonul respectiv se va aplica un tratament bituminos care va reduce semnificativ neplăcerile cauzate de norii de praf ce se ridică de pe carosabil ori de câte ori trece vreo maşină în zonă.

Edilul localităţii spune că strada Bisericii este cuprinsă într-un proiect pe „Măsura 322”. „Avem toată documentaţia şi urmează să fie declanşată procedura de licitaţie. Este vorba despre un drum extrem de circulat. Noi l-am mai reparat însă drumul trebuie reabilitat. Praful este o problemă reală însă nici nu poţi merge cu 100 la oră pe acel drum, aşa cum obişnuiesc să circule unii”, ne-a declarat Grigore Pop.

Primarul din Târşolţ spune că dacă vremea le va permite mâine se va turna un strat bituminos peste acel tronson de drum. „Sunt conştient că acest tratament nu va rezolva situaţia decât cel mult 6 luni de zile. Problema a fost intens discutată şi în cadrul Consiliului Local şi am convenit să aplicăm acest tratament bituminos care este la ora actuală varianta cea mai ieftină. Ne va costa în jur de 2 euro pe metru pătrat”, spune Grigore Pop.

Potrivit interlocutorului strada Bisericii este una dintre cele mai circulate artere din localitate ce are o lăţime de 5,5 metri şi lungimea de 600 de metri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.