Monument în memoria motocicliştilor decedaţi în accidentele de circulaţie

motociclisti6Motociclisti4Motociclisti1
La Viile Satu Mare se va construi un monument în memoria motocicliştilor decedaţi în accidentele de circulaţie în ultimii 12 ani. Iniţiativa aparţine motocicliştilor sătmăreni de la Clubul „Eagle Bikers”. Pentru a porni spre Viile Satu Mare, bikerii şi-au dat întâlnire în faţa Catedralei Romano-Catolice din municipiul, reşedinţă de judeţ.
Zilele trecute, la Viile Satu Mare, pe locul unde au început lucrările de construire a monumentului, motocicliştii au aşezat o cruce de lemn şi o coroană după care au aprins lumânări pentru odihna sufletelor celor plecaţi. Tot în acel loc motocliştii doresc şi construirea unei capele unde aparţinătorii şi prietenii celor decedaţi vor avea posibilitatea să aprindă o lumânare în memoria acestora. La eveniment au participat peste 20 de motocliclişti dar şi aparţinători ai celor decedaţi.
Monumentul va fi ridicat în memoria lui: Kostantinescu Eduard, Adrian Ciupei, Ionuţ Petrovan, Gergely Tibor, Elisei, Kajtar Antal, Lorincz Attila şi Beres Attila.

Un Comentariu la "Monument în memoria motocicliştilor decedaţi în accidentele de circulaţie"

  1. Mircea   25 august 2013 at 10:05 pm

    Domnule Beres nu credeti ca ar trebui sa ridicati un monument si pentru victimele ucise de motociclisti iresponsabili?… Avem exemple din pacate si in judetul nostru- vedeti cazul vitezomanului Lemak Artur.

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.