Bătaie cu sticle de bere şi cuţite la Călineşti-Oaş

cutit

Un tânăr de 25 de ani din Gherța Mică a ajuns marţi, 20 august la spital după ce a fost înţepat în abdomen cu un cuţit. Potrivit medicilor leziunile suferite de către victimă necesită 30-40 de zile de vindecare.

În urma consumului de alcool şi pe fondul unor neînţelegeri patru bărbaţi din Călineşti-Oaş s-au luat la bătaie în apropierea sălii de nunţi din localitate. Poliţiştii au fost anunţaţi cu privire la acest scandal de către o femeie din Gherţa Mică.

Cei patru bărbaţi s-au agresat reciproc, lovindu-se cu sticle de bere, iar în timpul scandalului Ioan G, de 27 de ani l-a înţepat cu un cuţit în abdomen pe Mihai G., de 25 de ani, Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, medicii legişti concluzionând că viaţa bărbatului a fost pusă în primejdie. De asemenea, s-a stabilit că leziunile ce i-au fost cauzate tânărului în urma agresiunii necesită pentru vindecare 30-40 de zile de îngrijiri medicale.

Ancheta este în derulare în acest moment, fiind audiaţi martori şi administrate probe pentru a se putea stabili cu exactitate împrejurările în care au fost exercitate violenţele. Ioan G., de 27 de ani este anchetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală gravă cu punerea în primejdie a vieţii persoanei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.