Dorel Coica a inspectat lucrările de pe mai multe străzi din oraş

coica2
coica1coica3 coica4

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica însoţit de administratorul public, Dan Băbuţ şi o echipă de specialişti din cadrul Primăriei, au efectuat o vizită de lucru pe mai multe şantiere.

Dorel Coica a dorit să constate stadiul lucrărilor la obiectivele care fac parte din planul integrat de dezvoltare urbană prin proiecte finanţate din fonduri proprii şi europene. După ce a vizitat locaţia viitorului Centru Tehnologic, primarul a constatat stadiul lucrărilor pe străzile I.L.Caragiale, Crivăţului şi Orientului, unde se efectuează lucrări de modernizare a reţelelor de apă şi canalizare, asfaltarea drumului şi trotuarelor.

Apoi s-a deplasat pe străzile Deltei, Albatros, Izvorului şi alte drumuri adiacente. Primarul a mai verificat stadiul lucrărilor la drumul de ocolire unde s-au finalizat patru podeţe mari şi şapte podeţe mici. Săptămâna următoare se va aşterne stratul de fundaţie din piatră spartă pe o lungime de aproximativ 3 km. De acolo s-a deplasat pe strada Fabricii unde se execută lucrări de reabilitare a trotuarelor pe ambele părţi. A mai verificat lucrările pe strada Constantin Brâncoveanu unde se reabilitează carosabilul, trotuarele, inclusiv înlocuirea capacelor la căminele de canalizare şi a grătarelor la gurile de scurgere a apelor pluviale.

 

3 Comentarii la "Dorel Coica a inspectat lucrările de pe mai multe străzi din oraş"

 1. ALCIBIADE   20 august 2013 at 7:19 pm

  poate asfaltati si strda care duce la DNA

  Răspunde
 2. cammely   20 august 2013 at 9:50 pm

  Daca vreti sa vedeti ce munca cinstita fac angajatii va trimit la adresa exacta, unde daca nu au fost acasa stapanii le-au turnat in fata casei de le-au infundat burlanele de la casa si nici vorba sa poti intra in curte cu masina , in timp ce la vecini e bine lucrat. Probabil ei au fost acasa. Rusinos!

  Răspunde
 3. zoli   25 noiembrie 2013 at 10:42 pm

  vizite si iar vizite,dar cum ramine cu modernizarea si aspectul strazilor Deltei si celelate din zona?intersectia deleti cu axente sever …movila de pamint /noroi …e drum poate din ceva sat ,nu ?apoi se pot vedea trotuarele ,daca vine zapada e siguranta nu?
  curtea statiei de pompare ape uzate APASERV a devenit un atelier pentru cei ce lucreaza la modernizarea zonei…poluare fonica/trepidatii etc

  Răspunde

Scrie un comentariu