Adrian Ştef audiat la DNA Bucureşti în dosarul autodenunţului senatorului Valer Marian privind referendumul

adrian-stef
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef a fost audiat azi, 20 august, la DNA Bucureşti în dosarul deschis ca urmare a autodenunţului senatorului Valer Marian. Acesta a depus o plângere penală în care a susţinut că Liviu Dragnea ar fi încercat să fraudeze referendumul din 29 iulie 2012 raportând o prezenţă mai mare decât cea reală cu 50 de alegători pe fiecare secţie de votare.

Ştef a declarat la ieşirea din sediul DNA că ideea în sine este absurdă neavând cum să raporteze cu 50 de alegători în plus faţă de cei care s-au prezentat la urne, în măsura în care, la unele secţii de vot, nici măcar nu s-au prezentat 50 de oameni.

El a precizat ca a venit insotit de avocat pentru ca este o experienta noua pentru el. Intrebat de jurnalisti, Adrian Stef a spus ca banuieste ca a fost chemat la audieri in calitate de martor in acest dosar, mai ales ca intrebarile s-au referit la obligatia pe care ar fi avut-o, alaturi de alti alesi locali din judet, de a da bani pentru a se raporta cifre de prezenta mai mari la BEC, la indicatiile lui Liviu Dragnea.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Comentarii

comentarii

Un Comentariu la "Adrian Ştef audiat la DNA Bucureşti în dosarul autodenunţului senatorului Valer Marian privind referendumul"

  1. ALCIBIADE   21 august 2013 at 2:18 pm

    nu asta astepta alegatori USL ,.

    Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.