ADN-ul criminalilor lui Adrian şi Timotei Blaga nu se află în baza de date a Poliţiei

pastor-adrian-blaga
Din surse judiciare am aflat că în prezent se cunosc rezultatele testelor ADN efectuate pe probele prelevate din maşina în care au fost găsiţi Adrian şi Timotei Blaga, cei doi bistriţeni ucişi cu sânge rece lângă localitatea Aciua, comuna Pomi. Oamenii legii au audiat peste zece persoane în acest caz dar încă nu ştiu cine i-a ucis pe cei doi bistriţeni.

Probele au fost analizate la Bucureşti însă rezultatele nu îi ajută prea mult pe anchetatori deoarece nici amprentele şi nici elementele de identificatre ale ADN-ului nu există în baza de date ale Poliţiei. Acest lucru demonstrează că ucigaşii nu sunt recidivişti şi că nu au fost niciodată amprentaţi pe teritoriul României. Anchetatorii sunt de părere că Adrian Blaga şi-a cunoscut ucigaşii deoarece pe corp nu prezintă leziuni provocate în urma unei lupte de apărare împotriva acestora.

Vă reamintim că în urma verificării mai multor camere de supraveghere din diverse locații din județul Satu Mare, anchetatorii au descoperit că într-un magazin, pastorul Adrian Blaga şi fiul acestuia Timotei au fost însoţiţi de doi indivizi. Din analiza înregistrărilor reiese că cei doi suspecţi îl cunoşteau pe pastor. Din magazinul respectiv pastorul a cumpărat mai multe doze de bere, aceeași marcă cu cele care au fost găsite în maşina abandonată în comuna Pomi.

Pastorul Adrian Blaga şi fiul acestuia Timotei au fost găsiţi morţi, în seara zilei de 6 august, într-o maşină abandonată şi incendiată lângă satul Aciua, comuna Pomi. Ambele cadavre prezentau mai multe leziuni la nivelul capului şi gâtului. În vederea distrugerii urmelor, în cele din urmă, criminalul sau criminalii au dat foc maşinii.

4 Comentarii la "ADN-ul criminalilor lui Adrian şi Timotei Blaga nu se află în baza de date a Poliţiei"

 1. MARCELA   17 august 2013 at 4:21 pm

  au trecut multe zile si nu ati aflat nimicdecat ce a fost muran guraex .amprente ,dna.siacum…asteptam poate vine criminalul pt ca nu e in baza de date.RUSINESAU FACEM IPOTEZE DEBILE CA A UCIS FIUL SI SA SINUCIS .JURNALIST DE RAHAT

  Răspunde
 2. Popp   23 august 2013 at 10:07 am

  Oricine-l cunoaste pe pastorul Adrian Blaga, dedicarea lui totala si dragostea lui fatza de copii, exclude din start falsa ipoteza lansata de politistii corupti si procurorii incompetenti, diletanti, din judetul Satu-Mare. De fapt, de la inceputul anchetei, Prim-procurorul de la Parchetul Satu-Mare s-a declarat coplesit si depasit de misiunea incredintata lui, scuzindu-se din start ca ei au doar 4 procurori activi, in loc de 22, cit prevede schema de personal pentru judetul lor….

  Răspunde
 3. gorun mihaela   8 septembrie 2013 at 1:37 pm

  in romania totul este posibil eu pot sa atmit cum este ponegrit un pastor ca s a omorit fiul si dupa aceea s a sinucis cind el era un om al lui dumnezeu rusine parchetul din satul mare sinteti incompetenti

  Răspunde
 4. Ionut   5 decembrie 2013 at 12:23 am

  Daca ,ar fi ucis un politist pana acum ar fi gasit criminalu.
  POLITISTI DE CARTON RUSINE SA VA FIE!!

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.