CJ va începe în curând reabilitarea Şcolii nr. 13 de pe Botizului

scoala13-2scoala13-1scoala13-3
O comisie alcătuită din specialişti din cadrul Primăriei municipiului Satu Mare respectiv ai Consiliului Judeţean (CJ) a participat azi, 14 august la finalizarea procesului de predare-primire a clădirii Şcolii nr. 13 de pe strada Botizului nr. 65/A. La faţa locului au fost prezenţi şi preşedintele CJ, Adrian Ştef împreună cu viceprimarul municipiului, reşedinţă de judeţ, Marcela Papici.

Reabilitarea Şcolii nr. 13 se va face din fonduri proprii ale CJ, instituţia alocând îăn acest sens suma de 200.000 lei. Potrivit celor declarate de Ştef, lucrările vor fi finalizate în aproximativ un an de zile. După reamenajarea clădirii şi recompartimentarea sălilor de clasă în noul imobil vor fi mutaţi elevii de la Şcoala incluzivă, ce în prezent îşi desfăşoară activitatea în patru locaţii diferite din oraş.

“Trebuie să vă spun că în 2005 aici s-au investit aproximativ 510.000 lei dar din 2010 şcoala este părăsită iar în prezent se află într-un stadiu avansat de degradare. Aici îşi duceau veacul oamenii străzii iar în decursul anilor a fost prădată întreaga clădire. În ieşirile sale în mass-media deputatul Kereskenyi Gabor a declarat că, Consiliul Judeţean nu este un bun administrator şi că această şcoală ar trebui să rămână în administrarea municipalităţii. Noi am vrut să vă prezentăm în ce stare se află această clădire şi cum va arăta după finalizarea lucrărilor. De aici au fost furate uşile, cablurile au fost scoase din pereţi, geamurile sparte. Noi vă demonstrăm că o punem la punct şi copiii îşi vor putea desfăşura activitatea în condiţii civilizate”, a declarat Ştef.

În luarea de cuvânt Marcela Papici a subliniat faptul că, în condiţiile în care proiectul de hotărâre în ceea ce priveşte trecerea şcolii împreună cu terenul aferent de la municipalitate la judeţ ar fi fost votat în prima şedinţă de către consilierii locali, cu mare probabilitate lucrările ar fi fost finalizate până în luna septembrie al acestui an.

Vă reamintim că, după o serie de discuţii purtate în cadrul Consiliului Municipal Satu Mare, proiectul de hotărâre a fost votat în şedinţa din 25 iulie 2013. Potrivit preşedintelui CJ, Adrian Ştef clădirea va fi reabilitată în totalitate după care va urma mutarea claselor de elevi de la Şcoala incluzivă în noua locaţie.

 

16 Comentarii la "CJ va începe în curând reabilitarea Şcolii nr. 13 de pe Botizului"

 1. ALCIBIADE   15 august 2013 at 8:06 am

  sa fie mana binefacatoare a domnului prim vice LIVIU DRAGNEA /?

  e bine ca ati imortalizat acest moment istoric ,v-a santem reconoscatori .

  Răspunde
 2. Vasil Ioan   15 august 2013 at 11:33 am

  Alcibiade tot cu unghia in gat esti mai refulatule? Te roade invidia ca un om mic sin ranchiunos ce esti! Vorbeste mai bine de (ne)realizarile tale si lasa-i pe altii. Daca vrei functii atunci participa si tu la viata sociala si concursuri, iar daca vrei numai sa barfesti, dute unde e si taca-tu la dezalcolizare. Mai bine i-ai da un ban lui maica-ta sa nu o mai lasi sa cerseasca prin gara pentru o bucata de paine, mai doctoru penisului ce esti!

  Răspunde
 3. ALCIBIADE   15 august 2013 at 1:36 pm

  ESTI DUS CUPLUTA RAU DE TOT ,ESTI PE LANGA SUBIECT , PARINTI MEI SANT OAMENI ONORABILI N-AU TREABA NICI CU CERSITUL NICI CU DEZALCOLIZAREA . CRED CA PE LA ENATESCU AR TREBUI SA TRECI TU . EU ATAC SUBIECTE NU OAMENI , DAR NU CRED CA POTI INTELEGE , NU POTI DEPASI NIVELEUL DE INTELEGERE A PENISULUI FLASC , DE UN PENIS IN ERECTIE NICI NU VORBESC . . MAI ASTEPT REPLICI .

  Răspunde
 4. ALCIBIADE   15 august 2013 at 1:38 pm

  DE CE NU MA LASATI SA-I RASPUND MARELUI IOAN VASIL ?

  Răspunde
 5. ALCIBIADE   15 august 2013 at 1:43 pm

  ESTE PE LANGA SUBIECT , PARINTI MEI AU FOST OAMENI ONORABILI NU AU AVUT LEGATURA NICI CU CERSITUL NICI CU DEZALCOLIZAREA .REVIZUIESTETI ATITUDINEA. POTI SA APERI PE CINE VREI FARA SA -I JIGNESTI PE ALTII.

  Răspunde
  • Pop Gheorghe   15 august 2013 at 7:49 pm

   Eu am vazut ca tu ii jignesti pe multi pe aici, facandu-i pe unii hoti, pe altii prosti, si cate si mai cate…… Daca te bagi singur in noroi, si mai ales sub imperiul anonimatului, nu ai la ce sa te astepti. Fii macar barbat si scrie-ti numele adevarat, ca altfel toti te considera vreo loaza basista sau hortista, dupa cate vad raspunsuri pe aici.. De altfel nu vrei sa fii jignit doar citeste ziarul si taci. Daca nu, comenteaza si indura tacand…. Iar de restul cum am zis: vrei sa dovedesti ca ai o familie onorabila zi cum te cheama si lasa lumea sa judece, daca nu tot pr la dezalcolizare sau balamuc te va trimite unul si altul….

   Răspunde
 6. ALCIBIADE   15 august 2013 at 1:51 pm

  PERSONAL ,DORESC CA CEI PE CRE I-AM ALES SA FIE ONESTI CINSTITI , VI -SE PARE MULT SAU SANTETI PARTE LA HOTIE?

  Răspunde
 7. ALCIBIADE   15 august 2013 at 8:04 pm

  DOMNULE POP ,DIN CE CATEGORIE FACETI PARTE ? HOTIA DIN TARA ASTA SE VEDE SI DE PE MARTE , DACA DVS NU VRETI SA -O VEDETI CHIAR NU AM CE SA VA FAC ,MERGEM INAINTE PANA LA VICTORIA FINALA . NU VEDETI CA SPAGA A AJUNS LA NIVEL DE MILOANE DE EURO ,NU VEDETI CA TOATE LICITATIILE SANT CU DEDICATIE ,NU VEDETI CA DIN BANI PUBLICI SCOALA 13 A FOST NU DEMULT REABILITATA SI ACUM O LUAM DE LA INCEPUT, CHIAR NU VA PASA ?

  Răspunde
 8. ALCIBIADE   15 august 2013 at 8:22 pm

  PE BASESCU NU -L IUBESC CATU-SI DE PUTIN , DAR ASOCIEREA LUI CU HORTY ESTE TOTAL NEPOTRIVITA . LOGICA DVS. PREZINTA CEVA CARENTE , DAR AVETI DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE . BASESCU NU SE INCLUDE LA CATEGORIA CRIMINALI ,EL ARE ALTE BUBE .

  Răspunde
 9. ALCIBIADE   15 august 2013 at 8:36 pm

  DOMNULE POP, DEMOCRATIC ESTE SA COMENTEZ NU SA TAC CA DVS.NU V-A PLACE AVETI DREPTUL SA MA IGNORATI SI PACE .

  Răspunde
  • Pop Gheorghe   16 august 2013 at 12:08 pm

   Democratic este si sa iti dai numele nu sa stai ascuns si sa proliferezi lucruri mai mult sau mai putin adevarate. Altfel toti cred ca ceea ce spui e o minciuna. Democratic e sa comentezi, da, adevarat, dar cum vrei sa te ia cineva in serios atata timp cat poate crede ca faci jocul unuia sau altuia, cum de altfel si tu crezi despre ceilalti. Intamplator ti-am citit cam toate comentariile, si, sincer, cred ca ai ceva cu toata lumea, de uneori pe nedrept. Cunosc unul dintre oamenii pe care in alt comentariu lai facut in fel si chip. Si e un om bun, curajos, care a muncit in viata sa ajunga ceea ce e. Asa ca, democratic, lasa-ma sa iti spun ca faci jocul cuiva, esti doar o marioneta odioasa. Si asa cum tot invoci democratia, poate ca au dreptate si cei care au comentat de tine mai sus. Asa ca ALCIBIADE sau cum iti zice, de fapt cine esti, un frustrat sau un curajos care va semna cu numele lui de acum? Sa te vedem……curajosule, democraticule su frustratule, depinde numai de tine!

   Răspunde
 10. ALCIBIADE   16 august 2013 at 1:40 pm

  stimabile , nu este important daca ceace spun eu este pe placul dvs ,important este daca este adevarat sau nu . veniti cu argumente nu cu pareri personale . poate imi spuneti totusi ce va place . vad ca va place domnul MIHALY , spuneti-mi daca va place cum alasat piata somes , dupa ce a pastori-to cativa ani . sau ati impartit potul ? chir nu se gasea un specialist din agricultura sa conduca AGENTIA DE DEZVOLTARE RURALA ?

  Răspunde
 11. ALCIBIADE   16 august 2013 at 1:42 pm

  DA ESTE VORBA DE DOMNUL MIHALY , CARE A MUNCIT DIN GREU SA PUNA PE CHITUCI PIATA SOMES . ATI COLABORAT CUMVA ?

  Răspunde
 12. ALCIBIADE   16 august 2013 at 1:44 pm

  IN CEEACE MA PRIVESTE AVETI DREPTATE ,NU AM AVUT CURAJUL SA FUR .

  Răspunde
 13. ALCIBIADE   16 august 2013 at 1:45 pm

  POATE AVEAM SI EU O CLINICA PRIVATA .

  Răspunde
 14. ALCIBIADE   16 august 2013 at 5:33 pm

  initial am crezut ca santeti un om civilizat ,dar expresiile de la usa cortului imi dovedesc contrariu . mediu in care traiti v-a impiedica sa evolati spre un comportament civiliat . imi spuneti si mie cum sa -i numesc pe cei care fura sau pe cei care nu sant capabil sa faca ceva serois si de durata .

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.