Posibilii criminali ai pastorului Adrian Blaga surprinși de camerele video ale unei benzinării

Adrian-BlagaConform unor surse judiciare se pare că anchetatorii au ajuns la noi indicii în ceea ce priveşte dublul asasinat de la Pomi. După verificarea mai multor camere de supraveghere din diverse locații din județul Satu Mare, anchetatorii au descoperit că, într-o benzinărie, pastorul Adrian Blaga şi fiul acestuia Timotei au fost însoţiţi de doi indivizi. Din analiza înregistrărilor reiese că cei doi suspecţi îl cunoşteau pe pastor. Din magazinul respectiv pastorul a cumpărat mai multe doze de bere, aceeași marcă cu cele care au fost găsite în maşina abandonată în comuna Pomi.

Vă reamintim că pastorul Adrian Blaga şi fiul acestuia Timotei au fost găsiţi morţi, în seara zilei de 6 august, într-o maşină abandonată şi incendiată lângă satul Aciua, comuna Pomi. Ambele cadavre prezentau mai multe leziuni la nivelul capului şi gâtului. În vederea distrugerii urmelor, în cele din urmă, criminalul sau criminalii au dat foc maşinii.

Un Comentariu la "Posibilii criminali ai pastorului Adrian Blaga surprinși de camerele video ale unei benzinării"

  1. Paula   4 martie 2014 at 11:06 am

    Wow…de ce ar face acest lucru unui pastor? Este foarte suspect acest caz. Cu toate astea au avut noroc politistii cu camerele de supraveghere. Altfel dura mai mult reconstituirea povestii.

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.