A avut loc recepţionarea lucrărilor de pe Strada Nouă

strada-noua1strada-noua2strada-noua
Conducerea Primăriei Satu Mare a recepţionat azi, 13 august lucrările de modernizare efectuate pe Strada Nouă din municipiu. Valoarea investiţiei este de 680.000 lei la care se adaugă TVA în sumă de 163.200 lei.

Potrivit primarului municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica aceasta este prima stradă din Satu Mare cu cablurile adăpostite subteran, însă astfel de lucrări vor continua şi pe alte tronsoane.

Modernizarea străzii a începul anul trecut (2012) în septembrie şi cuprinde lucrări de asfaltare, având în vedere că era vorba de un drum de pământ, modernizarea trotuarelor, lucrări de canalizare menajeră şi pluvială, lucrări de alimentare cu apă şi electrice. Lungimea străzii modernizate este de 292 metri.

Lucrările de canalizare s-au efectuat pe o lungime de 298 metri la care se adaugă şi racordurile la proprietăţi din tuburi de PVC. Lucrările electrice cuprind dezafectarea sistemului de iluminat public existent şi realizarea iluminatului public pe stâlpi cu structură metalică iar cablarea atât pentru iluminat cât şi pentru consumatorii casnici fiind făcută subteran.
De asemenea au fost făcute trotuare pe ambele părţi dar şi zonă verde pe o singură parte.

Un Comentariu la "A avut loc recepţionarea lucrărilor de pe Strada Nouă"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.