Coşuri de gunoi „experimentale” instalate în parcul din cartierul Soarelui

primarie-cosuri1primarie-cosuri11primarie-cosuri2primarie-cosuri3
Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica împreună cu viceprimarul Marcela Papici au verificat azi, 12 august modul de instalare a zece coşuri de gunoi în parcul din Soarelui.

Edilului-şef al municipiului, reşedinţă de judeţ a declarat că acele coşuri au fost instalate în mod experimental şi că se aşteaptă un feed-back din partea populaţiei în ceea ce priveşte utilitatea acestora dar şi din partea celor care se ocupă de curăţenia din parcul respectiv pentru a şti dacă coşurile noi sunt mai utile decât cele din material plastic. În cazul în care se dovedeşte utilitatea acestora, instalarea coşurilor va continua şi în alte zone.

Marcela Papici a declarat că a fost ales parcul din Soarelui deoarece acolo s-au semnalat cele mai multe distrugeri ale coşurilor de gunoi. Valoarea unui coş este de aproximativ 200-300 de lei, sumă ce include şi TVA.

Din parcul Soarelui, Dorel Coica s-a dus să viziteze noul parc de joacă inaugurat săptămâna trecută în acelaşi cartier atrăgând atenţia asupra locuitorilor din zonă să respecte regulile de funcţionare a acelui parc şi să semnaleze orice fel de distrugeri provocate la aparatele de joacă instalate de curând.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.