Au furat o căruţă şi trei cai

Trei bărbaţi din Santău au ajuns în atenţia poliţiştilor după ce în noaptea de joi, 8 spre vineri, 9 august, au furat o căruţă şi trei cai din trei gospodării din sat. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţilor vătămate.

Căruţa trasă de un cal şi având alţi doi cai legaţi în spate a fost oprit de poliţişti în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 01.45 pe o stradă din Tăşnad. La vederea poliţiştilor cei trei bărbaţi din căruţă au fugit ascunzându-se într-un lan de porumb. În cele din urmă poliţiştii i-au identificat pe cei trei hoţi. Este vorba despre Andrei R., de 33 ani, Alexandru Ş., de 21 ani și Călin Ş., de 18 ani.

Din verificările efectuate a rezultat că cei trei au furat în acea noapte, din curtea locuinței lui Ioan M., de 64 de ani din comuna Santău, căruţa împreună cu un cal, în timp ce alți doi cai au fost furaţi de la Ioan M., de 44 ani și Cornel M., de 38 ani, din aceeași localitate.
Cei trei bărbaţi sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și violare de domiciliu, prejudiciul fiind recuperat și restituit în totalitate părților vătămate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.