Pastorul Blaga era în viață în momentul incendierii maşinii

Din rezultatele necropsiei efectuate de medicii legişti reiese că pastorul Adrian Blaga mai era în viaţă în momentul în care ucigaşul (sau ucigaşii) a dat foc maşinii. Medicii au găsit funingine pe limba dar şi în gâtul victimei ceea ce demonstrează că bărbatul a inhalat fum.

În urma efectuării necropsiei celor două cadavre, în cauza de omor care a avut loc marți (6 august) după-amiază în localitatea Aciua, comuna Pomi, a rezultat faptul că bărbatul de 39 ani, Adrian Blaga prezenta plagă tăiată, înțepată şi penetrantă a gâtului cu secționare de vase sanguine iar la examenul intern s-au constatat depuneri de funingină pe tractul respirator limbă și mucoasa esofagului care s-au putut produce în timpul vieții prin inhalare de fum.

Potrivit medicilor legişti, Timotei Blaga a murit în urma pierderii unei mari cantităţi de sânge ca urmare a unei plăgi tăiate profunde a gâtului cu leziuni de vase sanguine și de asemenea fractură deschisă la nivelul craniului care s-a putut produce prin loviri active repetate cu un corp dur cu suprafața relativ mică de impact putând fi și ea, cauza morţii. În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor deosebit de grav.

3 Comentarii la "Pastorul Blaga era în viață în momentul incendierii maşinii"

 1. Hope for The world   8 august 2013 at 3:14 pm

  Ar fi interesant să vedem sau să auzim tot visul pe care l-a avut pastorul Adrian Blag, Domnul poate să transmite un mesaj, predica este mai veche decât se spune, are cel putin 2 ani… Dumnezeu instințiază din timp:


  Ceva îmi spune că, El, Dumnezeu este acelaș ieri, azi și în veci… Cred că o să asistăm la o minune, Dumnezeu învie și azi morți… O de am avea credința cât o grăunte de muștar…

  Domane, cred și știu că poți să faci o minune cum ai facut cu Lazăr, cu Tabita… În numele lui Isus Hristos, prin credință știu că totul este posibil! Bazați pe Cuvântul lui Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, (Marcu 16:15-18), avem tot dreptul să credem și să acționăm pentru Slava lui Dumnezeu!

  Vorbim prea mult de darurile Duhului Sfânt, de botezul cu Duhul Sfânt și excludem celelalte manifestări ale supranaturalului, lucrări care la Dumnezeu sunt naturale; dacă suntem continuaționiști și bine ar fi să fim toți necesaționiști, oricum nimeni nu la oprit pe Dumnezeu să-Și manifeste puterea supranaturală niciodată, El este Suveran!

  Pretru cesaționiști, explicați aceste fenomen:

  ,

  Pentru necesaționiști, credința în acțiune:

  Cât veți mai căuta motive ca să nu credeți în Dumnezeu, ca să nu vă schimbați viețile după voia lui Dumnezeu?
  Cât veți mai căuta scuze care acuză ca să nu-L lăsați pe Dumnezeu să lucreze! Minunile lui pentru noi înseamna fenomene supranaturale dar înțelegeți că pentru El este naturalul, este felul lui de a fi…

  Răspunde
 2. sadad   8 august 2013 at 4:28 pm

  Dl. Blaga nu era pastor penticostal domnule editor

  Răspunde
 3. ALCIBIADE   8 august 2013 at 6:11 pm

  DE UNDE ATATA CRUZIME ?

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.