Consilierii judeţeni au aprobat „taxa VIP” pentru bolnavii „pretenţioşi”

cj-sm
În cadrul şedinţei ordinare de azi, 6 august, consilierii judeţeni au votat proiectul de hotărâre cu privire la „taxa VIP”. Potrivit proiectului aprobat, contra sumei de 50 de lei pe zi, bolnavii vor putea sta singuri în salon şi vor beneficia de condiţii deosebite în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Satu Mare.

Tot în cadrul şedinţei de azi consilierii au aprobat şi rectificarea bugetului general consolidat al judeţului Satu Mare pe anul 2013. Spre exemplu, în urma rectificării au primit bani câteva localităţi dar şi instituţii subordonate Consiliului Judeţean (CJ). Astfel, aleşii au alocat suma de 42.000 lei pentru finanţarea proiectului „Gala olimpicilor sătmăreni”, ediţia 2013 şi 15.000 lei pentru co-finanţarea proiectului derulat de către Palatul Copiilor intitulat „Tradiţii artistice. Model de învăţare non-formală în România şi Ucraina”. Teatrului de Nord i s-a alocat suma de 20.000 lei pentru finaţarea celei de-a VII-a ediţii a Festivalului Internaţional „Fără Bariere”. Oraşul Ardud a primit 100.000 lei, comuna Săuca 20.000 lei, comunele Pomi, respectiv Homoroade 60.000 lei iar comunei Supur i s-a alocat suma de 150.000 lei. De asemenea, pentru modernizarea tronsonului de drum Negreşti-Turţ-Pod peste Turţ, consilierii judeţeni au alocat suma de 38.000 lei.

Tot în şedinţa de azi consilierii au modificat statul de funcţii al Camerei Agricole Satu Mare. La sfârşitul şedinţei, preşedintele CJ, Adrian Ştef a anunţat că în scurt timp va avea loc o întâlnire a liderilor de grup din cadrul CJ pentru a dezbate problema preluării pachetului majoritar al Apaserv.

3 Comentarii la "Consilierii judeţeni au aprobat „taxa VIP” pentru bolnavii „pretenţioşi”"

 1. ALCIBIADE   7 august 2013 at 5:18 pm

  AVETI SPATIU EXCEDENTAR ,SAU II INGHESUITI PE CEI NEVOIASI ?PAI NU SANT SPITALE PRIVATE ,LA CARE POT APEL PRETENTIOSI . RENUNTATI LA IDEE ,ESTE DISCRIMINATORIE

  Răspunde
 2. ALCIBIADE   7 august 2013 at 5:35 pm

  ERATA. POT APELA PRETENTIOSII .

  Răspunde
 3. televizor   7 august 2013 at 5:48 pm

  In aceste sedinte se iau nist hotarari care nu sunt ale populatiei acestui judet. Daca propunatorii au astfel de propuneri, sa mearga in teritoriu si sa intrebe locuitorii. Pentru conditii deosebite sa se faca spitale particulare.

  Răspunde

Scrie un comentariu