Adrian Ştef a participat la “Festivalul Fanfarelor” de la Cămin

Camin1Camin2
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare Adrian Ştef a participat duminică, 4 august, la cea de-a VIII-a ediţie a “Festivalul Fanfarelor” de la Cămin. Manifestarea a fost organizată de Forumul Democrat German şi Consiliul Local din Cămin, cu sprijinul CJ Satu Mare.

Adrian Ştef i-a felicitat pe participanţii la festival pentru efortul depus şi i-a încurajat să continue pe drumul început luptând cu perseverenţă pentru scopul lor. „Este un festival de o importanţă deosebită pentru că aduce în atenţia publicului fanfarele, acest tezaur de melodii, ritmuri şi trăiri”, a declarat preşedintele CJ.

Adrian Ştef este de părere că fanfarele din judeţul nostru trebuie susţinute şi promovate, pentru că ne reprezintă şi creează o imagine frumoasă judeţului Satu Mare. „Muzica fanfarelor face parte din viaţa noastră, este un produs al culturii sătmărene. Fanfara locală participă la concursuri şi festivaluri în ţară şi peste hotare, fiind premiată de mai multe ori”, a subliniat preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.