Andrei Bud, Remus Ţiplea şi Daniel Conţ, vor fi premiaţi de Primăria Negreşti-Oaş

Remus-Tiplea
Olimpicul Andrei Bud, fotograful Remus Ţiplea(foto) şi campionul naţional la atletism, Vasile Daniel Conţ vor fi premiaţi de către Primăria din Negreşti-Oaş, pentru performanţele obţinute la competiţiile la care au participat. Premierea celor trei performeri negreşteni va avea loc într-un cadru festiv la Primărie.

Andrei Viorel Bud s-a întors recent de la Olimpiada Internaţională de Matematică din Columbia, unde a obţinut medalia de bronz. Tot în acest an elevul a obţinut medalia de aur la Olimpiada Balcanică de Matematică din Cipru. Vă reamintim că Andrei Bud a studiat la Liceul Teoretic din Negreşti-Oaş, iar în prezent este elev în clasa a XI-a la Colegiul Internaţional de Informatică din Bucureşti.

Fotografiile negreşteanului Remus Ţiplea, despre care, în cursul săptămânii trecute am publicat un articol în paginile ziarului nostru, face furori în SUA. Instantaneele din seria „Bulbucaţii” au fost preluate de prestigioasa publicaţie de peste ocean „Huffington Post”. Totodată, Remus Ţiplea este şi laureatul „Marelui Premiu” al Concursului de artă fotografică din cadrul „Photo România Festival”, cel mai important festival de fotografie din Europa de Est.

Atletul negreştean Vasile Daniel Conţ, a câştigat în luna mai al acestui an titlul de campion naţional la proba de 3.000 metri obstacole. Daniel a fost elev la Liceul Tehnologic „Ioniţă G. Andron” din Negreşti-Oaş unde a fost pregătit de profesorul antrenor, Ioan Handrău.

2 Comentarii la "Andrei Bud, Remus Ţiplea şi Daniel Conţ, vor fi premiaţi de Primăria Negreşti-Oaş"

  1. danuta   3 august 2013 at 12:02 pm

    Bravo, doamna primar Aurelia Fedorca, pentru aceasta initiativa frumoasa de a-i premia pe cei mai buni satmareni din toata lumea !!! Aveti acolo, in Oas, oameni deosebiti, iar acesti trei tineri sunt de-adreptul exceptionali , cu-adevarat sunt unici si extraordinari ! Un matematician de geniu- ANDREI BUD , un fotograf de geniu- REMUS TIPLEA si atletul VASILE DANIEL CONT – Doamne, ce oameni a putut sa dea Oasul!…Minunat!…Felicitari acestor romani de exceptie ca exista si sunt satmareni ! Cu tot respectul si cu toata umilinta ma inclin in fata geniului vostru….Succes imens in continuare in carierele voastre de exceptie !…

    Răspunde
  2. danuta   3 august 2013 at 1:41 pm

    P.S. Am gresit, domnul REMUS TIPLEA nu este doar un fotograf de geniu , ci este un ARTIST-FOTOGRAF DE GENIU ! Si este SATMAREAN de geniu, asa cum sunt si ANDREI BUD , UN MATEMATICIAN DE GENIU sau VASILE DANIEL CONT , un atlet roman – campion national de exceptie si de mare viitor!…Doar a-i premia este prea putin! Trebuie sarbatoriti acesti satmareni de exceptie si iubiti !…Felicitari , oameni minunati si de exceptie si putere sa promovati Romania frumoasa , prin voi, in lume !!!…

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.