Nervoasă şi beată, şi-a bătut copilul de numai 7 luni

bebe

O tânără, de 18 ani, mamă a doi copii, este anchetată de poliţişti după ce şi-a lovit cu pumnii şi palmele copilul de numai 7 luni.

Miercuri după-masa, tânăra mamă, se afla singură în locuinţa din Sanislău, cu băieţelul său de 7 luni, fetiţa mai mare fiind la bunică. Femeia, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, a început să-şi lovească băieţelul cu pumnii şi palmele peste cap şi mânuţe, rănindu-l. Văzând comportamentul tinerei un localnic a apelat numărul de urgenţă „112” iar un echipaj de la Poliţie a intervenit de urgenţă la faţa locului.

Copilul avea pe corp urme vizibile de violenţă şi a fost transportat cu o ambulanţă la Secţia Pediatrie a Spitalului Municipal Carei. Mama în schimb, fiind sub influenţa alcoolului, a devenit agitată, recalcitrantă, dar după mai multe ore, când şi-a revenit din starea în care se afla, a cerut să-şi revadă copilul, fără a-şi aminti că l-a agresat. Erzsebet M. este cercetată acum de poliţişti pentru infracţiunea comisă, pe numele său fiind întocmit dosar penal.

Un Comentariu la "Nervoasă şi beată, şi-a bătut copilul de numai 7 luni"

  1. ALCIBIADE   2 august 2013 at 5:45 pm

    la ocna cu ea .

    Răspunde

Scrie un comentariu