Au făcut sex în faţa fiicei lor

minora

Un bărbat de 45 de ani, din localitatea Sâi, a fost reţinut de poliţişti şi ulterior arestat pentru comiterea infracţiunii de corupţie sexuală, după ce, în mod repetat, bărbatul a săvârşit acte cu caracter obscen asupra şi în prezenţa fiicei sale minore.

Fata de 17 ani, însoţită de mamă, a reclamat la Poliţie, că tatăl său, în mod repetat, din luna mai a acestui an, a săvârşit acte obscene asupra sa. Mai mult, minora le-a povestit poliţiştilor că părinţii săi au întreţinut relaţii sexuale în prezenţa sa. Pornind de la probele concludente administrate în cazul comiterii acestei infracţiuni, în formă continuată, poliţiştii din Valea Vinului au dispus măsura reţinerii suspectului, Ilie S., pentru 24 de ore în Arestul IPJ. Ulterior, magistraţii Judecătoriei Satu Mare au emis pe numele bărbatului mandat de arestare pentru 29 de zile.

 

3 Comentarii la "Au făcut sex în faţa fiicei lor"

 1. Lia   1 august 2013 at 5:24 pm

  Deci fiica de 17 ani se duce la Politie insotita de mama. Il reclama pe tata cum ca ar fi facut locruri obscene cu ea / in fata ei. Si fiica le mai spune politistilor ca parintii au intretinut relatii sexuale de fata cu ea. Adica mama era si ea violata de tata fetei? Nu inteleg povestea! Ce-i cu relatarea asta ambigua???

  Răspunde
 2. MARIAN   2 august 2013 at 8:19 am

  BUNA CEL MAI BUN MOD DE A SCAPA DE SOTUL TAU, DACA TE INERVEAZA,,ITI PUI COPILUL SA MINTA PTR TINE SI GATA.,IL BAGI LA PUSCARIE,DAR CE MOD DE JUDECATA MAI ESTE SI ASTA,DAR SI MAMA ESTE TOT ASA VINOVATA CA SI TATAL DACA TREBUIE SA ANALIZAM CORECT,POATE MAI MULTE STIE FATA CA SI PARINTII EI LA 17 ANI,ASTA ESTE TARA TUTUROR POSIBILITATILOR,

  Răspunde
 3. ALCIBIADE   2 august 2013 at 5:40 pm

  ciudat.

  Răspunde

Scrie un comentariu