Laura Bota a demisionat din PDL şi a preluat frâiele Mişcării Populare

 

laura-bota
miscarea-populara
După mai bine de 8 ani de activitate desfăşurată în cadrul Partidului Democrat Liberal (PDL), dr. Laura Bota a demisionat azi, 27 iulie din PDL. Tot astăzi, fosta lideră PDL a fost desemnată de către conducerea Partidului Mişcarea Populară (PMP) să pună bazele organizaţiei din judeţul Satu Mare şi totodată să preia frâiele filialei sătmărene.

Întrebată despre motivele care au dus la luarea acestei decizii, dr. Laura Bota ne-a declarat că „sunt o persoană cu vederi de dreapta. Am intrat în PDL acum mulţi ani, deoarece am văzut în Traian Băsescu un lider care poate fi urmat şi care mă reprezintă. Acelaşi lucru l-am simţit şi când la conducerea partidului a fost domnul Emil Boc. Din păcate nu mă mai văd reprezentată de actuala conducere a PDL fapt pentru care am luat decizia, cu multă nostalgie de a părăsi PDL după mai mult de 8 ani de activitate, de muncă, proiecte, alături de oameni dragi mie”.
În ceea ce priveşte desemnarea sa în fruntea PMP Satu Mare dar şi referitor la planurile de viitor, Laura Bota ne-a declarat că “am fost desemnată de către conducerea PMP reprezentată prin domnul deputat Eugen Tomac, să ajut la formarea nucleului PMP în judeţul Satu Mare şi să coordonez activitatea filialei PMP.
Motivul deciziei mele este acela că, împărtăşind valorile dreptei, dorec să îmi aduc contribuţia la consolidarea valorilor româneşti, la apărarea justiţiei de ingerinţa politicului, la depolitizarea şi reforma administraţiei publice, conform principiului subsidiarităţii, la modernizarea mediului rural, astfel încât să existe reţea stradală, apă şi canalizare în comunele judeţului nostru. Fraudele din finanţele publice şi din sănătate mă deranjează şi pe mine, ca om şi cetăţean al acestei ţări. Prin informatizare integrată, putem să contribuim la reducerea pierderilor din sistemul public. Dorim să fim un altfel de partid! Suntem conştienţi de deficitul de încredere al oamenilor în cei ce fac politică. Din datele noastre, circa 60% dintre noi, suntem demobilizaţi politic.
Lipsa bazelor doctrinare ale partidelor, lipsa unor politici coerente şi constante, lipsa oamenilor credibili şi cinstiţi, dar şi folosirea resurselor publice în scopuri personale, pot fi doar unele din cauzele identificate de noi, care duc la cifra de 60%. Prin urmare, e nevoie de crearea unui ALTFEL de partid, nu a încă unui alt partid! Iar aceia, suntem noi!
Personal, am dorit să continui proiectul meu politic de dreapta şi lupta împotriva USL, dintr-o nouă structură politică, una care să fie mai aproape de oameni, de nevoile lor, de calea europeană ireversibilă a României.
Împreună cu echipa pe care o voi forma, doresc să fac din organizaţia PMP Satu Mare, una din cele mai puternice din regiunea de Nord-Vest. Doresc să invit alături de mine, orice persoană cu gânduri bune şi vederi de dreapta, care vrea binele cetăţii noastre şi care are curajul de a se arunca în arena politicii.
Îi invit şi pe aceea care până în ziua de astăzi nu au făcut politică nici o singura oră măcar, politica, până la urmă se învaţă foarte repede, şi mai ales este un seviciu făcut de cetăţeni în favoarea lor!
Haideţi alături de noi, să facem din Satu Mare, un loc mai bun pentru seniorii cetăţii, pentru copiii noştri şi nu în ultimul rând pentru noi!”.
Vă reamintim că în cadrul organizaţiei locale a partidului, dr. Laura Bota a îndeplinit funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale de Femei a PDL Satu Mare iar la nivel naţional pe cea de vicepreşedinte al Biroului Permanent Naţional al Organizaţiei de Femei din PDL.

10 Comentarii la "Laura Bota a demisionat din PDL şi a preluat frâiele Mişcării Populare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.