Laura Bota a demisionat din PDL şi a preluat frâiele Mişcării Populare

 

laura-bota
miscarea-populara
După mai bine de 8 ani de activitate desfăşurată în cadrul Partidului Democrat Liberal (PDL), dr. Laura Bota a demisionat azi, 27 iulie din PDL. Tot astăzi, fosta lideră PDL a fost desemnată de către conducerea Partidului Mişcarea Populară (PMP) să pună bazele organizaţiei din judeţul Satu Mare şi totodată să preia frâiele filialei sătmărene.

Întrebată despre motivele care au dus la luarea acestei decizii, dr. Laura Bota ne-a declarat că „sunt o persoană cu vederi de dreapta. Am intrat în PDL acum mulţi ani, deoarece am văzut în Traian Băsescu un lider care poate fi urmat şi care mă reprezintă. Acelaşi lucru l-am simţit şi când la conducerea partidului a fost domnul Emil Boc. Din păcate nu mă mai văd reprezentată de actuala conducere a PDL fapt pentru care am luat decizia, cu multă nostalgie de a părăsi PDL după mai mult de 8 ani de activitate, de muncă, proiecte, alături de oameni dragi mie”.
În ceea ce priveşte desemnarea sa în fruntea PMP Satu Mare dar şi referitor la planurile de viitor, Laura Bota ne-a declarat că “am fost desemnată de către conducerea PMP reprezentată prin domnul deputat Eugen Tomac, să ajut la formarea nucleului PMP în judeţul Satu Mare şi să coordonez activitatea filialei PMP.
Motivul deciziei mele este acela că, împărtăşind valorile dreptei, dorec să îmi aduc contribuţia la consolidarea valorilor româneşti, la apărarea justiţiei de ingerinţa politicului, la depolitizarea şi reforma administraţiei publice, conform principiului subsidiarităţii, la modernizarea mediului rural, astfel încât să existe reţea stradală, apă şi canalizare în comunele judeţului nostru. Fraudele din finanţele publice şi din sănătate mă deranjează şi pe mine, ca om şi cetăţean al acestei ţări. Prin informatizare integrată, putem să contribuim la reducerea pierderilor din sistemul public. Dorim să fim un altfel de partid! Suntem conştienţi de deficitul de încredere al oamenilor în cei ce fac politică. Din datele noastre, circa 60% dintre noi, suntem demobilizaţi politic.
Lipsa bazelor doctrinare ale partidelor, lipsa unor politici coerente şi constante, lipsa oamenilor credibili şi cinstiţi, dar şi folosirea resurselor publice în scopuri personale, pot fi doar unele din cauzele identificate de noi, care duc la cifra de 60%. Prin urmare, e nevoie de crearea unui ALTFEL de partid, nu a încă unui alt partid! Iar aceia, suntem noi!
Personal, am dorit să continui proiectul meu politic de dreapta şi lupta împotriva USL, dintr-o nouă structură politică, una care să fie mai aproape de oameni, de nevoile lor, de calea europeană ireversibilă a României.
Împreună cu echipa pe care o voi forma, doresc să fac din organizaţia PMP Satu Mare, una din cele mai puternice din regiunea de Nord-Vest. Doresc să invit alături de mine, orice persoană cu gânduri bune şi vederi de dreapta, care vrea binele cetăţii noastre şi care are curajul de a se arunca în arena politicii.
Îi invit şi pe aceea care până în ziua de astăzi nu au făcut politică nici o singura oră măcar, politica, până la urmă se învaţă foarte repede, şi mai ales este un seviciu făcut de cetăţeni în favoarea lor!
Haideţi alături de noi, să facem din Satu Mare, un loc mai bun pentru seniorii cetăţii, pentru copiii noştri şi nu în ultimul rând pentru noi!”.
Vă reamintim că în cadrul organizaţiei locale a partidului, dr. Laura Bota a îndeplinit funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale de Femei a PDL Satu Mare iar la nivel naţional pe cea de vicepreşedinte al Biroului Permanent Naţional al Organizaţiei de Femei din PDL.

10 Comentarii la "Laura Bota a demisionat din PDL şi a preluat frâiele Mişcării Populare"

 1. florin   27 iulie 2013 at 9:35 pm

  Ar trebui sa va documentati inainte de a scrie aberatii! ,,D-na,, Laura Bota nu este de mult presedinte al ORG Mun De femei PDL Satu Mare si nici nu a fost vreodata vicepresedinte in BPN al OF PDL, desi ii placea foarteult sa se impauneze cu aceste functii. Ati fi putut consulta site-urile organizatiilor respective! Oricum, cei mai fericiti vor fi PDL-istii ca au scapat de o persoana cu atatea probleme de integritate, de imagine, de moralitate. D-na Laura Bota va fi pentru MPM ce a fost George Filip pentru Forta Civica! Un fel de …gropar! Saraca Dreapta!

  Răspunde
  • Viorel   27 iulie 2013 at 10:35 pm

   intru totul de acord, Florine…

   Răspunde
 2. edita pentru ghilea   28 iulie 2013 at 12:54 pm

  M-am saturat de ata dezimformare, am verificat de curiozitate siteul de mai jos si Laura Bota apare vicepresedinta PDL are si poza, poate e o impostoare Florine se da ca o cheama Laura Bota. Doamne postaci Florin si eu care era sa cred ca ai dreptate acum iti dau dreptate pentru tulburarea ta de personalitate. Verifica acum ca daca te uiti mai tarziu o sa crezi ca ai dreptate.

  http://www.ofpdl.ro/echipa

  Răspunde
 3. ALCIBIADE   28 iulie 2013 at 4:48 pm

  ia gasit tomac punctul G.

  Răspunde
 4. ALCIBIADE   28 iulie 2013 at 7:54 pm

  cred ca miscarea PO-PULA- O ATRAGE MAI DEMULT .

  Răspunde
  • Viorel   29 iulie 2013 at 9:48 am

   o atrage mai de demult, bine zici Albiciade, dar si mult timp de acum inainte !

   Răspunde
  • pictorialul   29 iulie 2013 at 5:32 pm

   Foarte bine zici.Ai nimerit esentialul in ceea ce o priveste si o caracterizeaza.

   Răspunde
 5. george   29 iulie 2013 at 5:30 pm

  Bine ca PDL a scapat de asa o figura negativa care de fapt de un an de zile n-a mai fost presedinta Organizatiei Municipale de Femei , conducerea partidului fiind foarte nemultumita de imaginea ei negativa nu pictoriala :).Nuti de Satmar n-ar trebui sa mai foloseasca nici numele Elenei Udrea, care e deranjata de acest lucru.

  Răspunde
 6. fost pdlist   29 iulie 2013 at 9:33 pm

  George ba Ion de pe portal.
  Sunt tot cu viziune de dreapta si recent fost pdlist, Laura Bota a fost statutar de drept presedinta organizatiei de femei a pdl si vicepresedinte Bpn la nivel national in comisia de etica si litigii. Acum faptul ca dumneata domnule " George " consideri ca fiind in acele functii de ordin practic marea majoritate nu ardmisiona, e problema matale dar nu dezinforma doar asa de dragul discutiei. Felicitari Laura succes cu siguranta vei avea.

  Răspunde
  • Viorel   30 iulie 2013 at 1:29 pm

   "Felicitari" ? Ptr ce felicitari ? Numeste o realizare de-a ei. Nu personala, ci una facuta pentru alegatori, ptr electorat, ptr partid, ptr oameni, ptr nevoiasi, ptr cei de care zicea ca-i reprezinta. Una singura, bre "fost pdlist". In afara de jmenuri pe banii statului (cu cabinetul de dinti) si pe functia sotului – politzai corupt.

   Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.