Se fac înscrieri pentru “Miss şi Mister Carei”, respectiv pentru “Cel mai puternic bărbat”

Inscrieri
Zece concurenţi s-au înscris până în prezent pentru concursul de frumuseţe “Miss şi Mister Carei” – 2013, eveniment organizat în cadrul Festivalului“Villa Karul” de Direcția de Cultură,  Sport și Turism a municipiului Carei.
Organizatorii anunţă că lista este deschisă pentru toţi cei care doresc să urce pe scenă în cadrul acestei competiţii până la data de 2 august. Concursul de frumusețe se va desfăşura în data de 11 august. Înscrierile se pot face la Centrul Cultural Carei, în timpul săptămânii între orele 09.00-13.00.Persoana de contact este RalucaPăvăluc (0745-675.240).
Pentru concursul “Cel mai puternic bărbat”, organizat de Direcția de Cultură, Sport și Turism Carei în colaborare cu Sala “Fit Force”, s-au înscris până în prezent zece persoane. Concursul va avea loc luni, 5 august, de la ora 18.00, peterenul de handbal din incinta Parcului Dendrologic. Doritorii se mai pot înscrie până la data de 1 august.Înscrierile se fac la sala de forță “Fit Force” din Carei,  stradaProgresului nr. 10. Persoana de contact este Daniel Mureșan (0749-110.418).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.