Dr. Cosmin Raţiu se teme de blocarea activităţii Spitalului Judeţean

DSCF4145

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 25 iulie, la sediul PDL, secretarul general al Organizaţiei Judeţene a partidului, Sorin Ghilea a semnalat câteva probleme considerate de domnia sa abuzuri ale Poliţiei Locale Satu Mare. La întâlnirea cu presa au participat şi consilierul local, dr. Cosmin Raţiu, respectiv vicepreşedintele Organizaţiei Municipale a PDL Satu Mare, Ciprian Costea.
În luarea de cuvânt Ghilea s-a referit la acel cetăţean care de curând a fost amendat de Poliţia Locală deoarece în faţa blocului său din Micro 14 a plantat trei puieţi. Însă secretarul PDL este de părere că aceşti poliţişti şi în general autorităţile locale ar trebui să se ocupe de probleme mult mai importante dând ca exemple: fenomenul cerşetoriei, ocuparea abuzivă a unor clădiri de către oamenii străzii, gestionarea problemei câinilor vagabonzi, etc.
În altă ordine de idei, Ciprian Costea s-a referit la proiectul de lege cu privire la înfiinţarea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Investitorilor. Potrivit interlocutorului, acest proiect de lege aflat în dezbatere la Camera Deputaţilor şi-ar aduce aportul la încurajarae investiţiilor, această autoritate urmând să fie un liant între stat şi mediul privat.
Consilierul local Cosmin Raţiu a făcut referire la sistemul de sănătate. În opinia acestuia, Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare nu are puterea financiară să susţină Spitalul Judeţean, semnalând faptul că, activitatea acestei instituţii riscă să intre în blocaj. Totodată, Raţiu a atras atenţia că, datorită situaţiei create, o parte din medici doresc să plece din Satu Mare şi din ţară. Consilierul local a promis că într-o conferinţă de presă viitoare va veni cu soluţii „reale şi viabile” pentru rezolvarea problemelor din sistemul sanitar.

2 Comentarii la "Dr. Cosmin Raţiu se teme de blocarea activităţii Spitalului Judeţean"

 1. ratiubatiu   25 iulie 2013 at 9:30 pm

  Acest doctor ca sa nu ii zic altfel, poate doctore, se teme de orice, de apa, de soare, de sedintele consiliului local la care nu participa vezi doamne ca nu se vor infiinta cabinete stomatologice in scoli, insa de capsunari si de conationalii nostriii acre vin de la muncii din strainatate si isi fac dintiii la el nu se teme deloc. Domn doctor da de banii va teme-ti sau de lei poate ca sunt fiorosi de accea preferaet dvoastra euro. Nici usturoi na mancat nici gura nu ii pute. LASE-NE LASA-NE SI DUTE LA PCR.

  Răspunde
 2. Ana Stetco   28 decembrie 2015 at 1:23 pm

  ” Cosmin Ratiu – În opinia acestuia, Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare nu are puterea financiară să susţină Spitalul Judeţean, semnalând faptul că, activitatea acestei instituţii riscă să intre în blocaj. Totodată, Raţiu a atras atenţia că, datorită situaţiei create, o parte din medici doresc să plece din Satu Mare şi din ţară. Consilierul local a promis că într-o conferinţă de presă viitoare va veni cu soluţii „reale şi viabile” pentru rezolvarea problemelor din sistemul sanitar.” –

  Este primul pe care il intereseaza sa NU functioneze Spitalul Judetean Satu Mare , ca sa poata el sa scoata MAI MULTI bani din SPITALUL PRIVAT, Se acopera frumos cu tot felul de reclame inscenate dar se tine doar politic. Doamne , oare nu se gandeste ca intr-o zi o sa crape si tot la Spitalul Judetean o sa ajunga, ca la Cluj sau in Germania e posibil sa nu apuce sa-l duca nimeni. Exista Domnule Dr Ratiu asa Sectii ca Terapia Intensiva si Asa boli in care nu esti transportabil : Va doresc sa ajungeti intubat intr-o sectie din aceea , pt toti cei pe care ia ti nenorocit ca sa va strangeti averea si pe toti cei la care nu le da ti pace nici acum tot din cauza ca nu va ajunge. Povesti ca faceti Cabinete pt copii si renovati… mii scarba…

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.