Dr. Cosmin Raţiu se teme de blocarea activităţii Spitalului Judeţean

DSCF4145

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 25 iulie, la sediul PDL, secretarul general al Organizaţiei Judeţene a partidului, Sorin Ghilea a semnalat câteva probleme considerate de domnia sa abuzuri ale Poliţiei Locale Satu Mare. La întâlnirea cu presa au participat şi consilierul local, dr. Cosmin Raţiu, respectiv vicepreşedintele Organizaţiei Municipale a PDL Satu Mare, Ciprian Costea.
În luarea de cuvânt Ghilea s-a referit la acel cetăţean care de curând a fost amendat de Poliţia Locală deoarece în faţa blocului său din Micro 14 a plantat trei puieţi. Însă secretarul PDL este de părere că aceşti poliţişti şi în general autorităţile locale ar trebui să se ocupe de probleme mult mai importante dând ca exemple: fenomenul cerşetoriei, ocuparea abuzivă a unor clădiri de către oamenii străzii, gestionarea problemei câinilor vagabonzi, etc.
În altă ordine de idei, Ciprian Costea s-a referit la proiectul de lege cu privire la înfiinţarea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Investitorilor. Potrivit interlocutorului, acest proiect de lege aflat în dezbatere la Camera Deputaţilor şi-ar aduce aportul la încurajarae investiţiilor, această autoritate urmând să fie un liant între stat şi mediul privat.
Consilierul local Cosmin Raţiu a făcut referire la sistemul de sănătate. În opinia acestuia, Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare nu are puterea financiară să susţină Spitalul Judeţean, semnalând faptul că, activitatea acestei instituţii riscă să intre în blocaj. Totodată, Raţiu a atras atenţia că, datorită situaţiei create, o parte din medici doresc să plece din Satu Mare şi din ţară. Consilierul local a promis că într-o conferinţă de presă viitoare va veni cu soluţii „reale şi viabile” pentru rezolvarea problemelor din sistemul sanitar.

2 Comentarii la "Dr. Cosmin Raţiu se teme de blocarea activităţii Spitalului Judeţean"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.