Bărbat „curentat” de jandarmi

Curent

Miercuri, 24 iulie, jandarmi din Tăşnad au participat în colaborare cu angajaţi ai SC ELECTRICA SA la o acţiune comună pe linie de prevenire şi combatere a furtului de energie electrică, în localitatea Sărăuad.

În urma verificărilor s-a constatat că la un imobil se sustrage energie electrică fără a fi contorizată. Astfel, s-au gasit cabluri electrice racordate la siguranţa principală care ocoleau contorul electric, iar prin aceste cabluri se alimentau diferiţi consumatori casnici, sustrăgându-se astfel energie electrică. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind Petru M., în vârstă de 41 de ani, din Sărăuad .

Pe numele acestuia au fost întocmite actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiunea de „furt de energie electrică”, faptă prevăzută şi sancţionată de articolul 92 alin. 2, din Legea nr. 123 din 10.07.2012 „executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare” şi art. 208 Cod Penal, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.