A găsit cheile dubei în contact și a fugit cu ea

Fiat-Ducato

Vineri, 19 iulie, un bărbat de de 41 ani, din în Satu Mare, a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare despre faptul că în seara zilei de joi (18 iulie) persoane necunoscute i-au furat autoutilitara marca Fiat Ducato, ce se afla parcată, cu cheia în contact, în fața unui magazin situat pe strada Balta Blondă din Satu Mare.

În urma cercetărilor întreprinse de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale a fost identificat autorul acestei fapte. Este vorba despre Răzvan R., de 21 ani, din Satu Mare, fără ocupație, cunoscut cu antecedente penale. În investigaţiilor s-a stabilit faptul că hoţul a profitat de faptul că partea vătămată a lăsat cheile în contactul autoutilitarei și astfel a condus-o pâna în apropierea domiciliului unui amic de-al său din cartierul Sătmărel. Întrucât autorul nu poseda permis de conducere auto şi nu are deprinderi pentru a conduce un astfel de autovehicul, pe traseu a avariat uşor autoutilitara sustrasă.

Tânărul a fost cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, şi părăsirea locului accidentului, iar în cursul zilei de sâmbătă, 20 iulie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare care a dispus luarea măsurii preventive a obligării de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.