Ministrul Lucia Varga a „tăiat și spânzurat” la Satu Mare

ministrul-Varga-satu-mare
Ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Lucia Varga a efectuat azi, 19 iulie, o vizită în judeţul Satu Mare. Aceasta s-a deplasat la Dobra pentru a inspecta lucrările de consolidare efectuate de-a lungul râului Crasna.

La întâlnirea cu ministrul au participat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef, vicepreşedintele Rudolf Riedl, prefectul Eugeniu Avram, subprefectul Cristian Sasu şi primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca.

Ministrul Varga consideră că lucrarea de îndiguire pe Crasna este una prost făcută, motiv pentru care în urma inspecţiei reprezentanta Guvernului a decis rezilierea contractului atât cu dirigintele de şantier, Augustin Moldovan cât şi cu firma care a executat acele lucrări.  “De mâine nu mai sunteţi diriginte de şantier”, i-a spus Varga, sec, lui Moldovan. Totodată, ministrul a dispus şi oprirea finanţării lucrărilor de consolidare din zona Dobra-Supur. Lucrarea de îndiguire a fost începută în 2009 şi trebuia finalizată în urmă cu 2 ani, în 2011.

La finalul întâlnirii Adrian Ştef a vorbit şi despre necesitatea consolidării malurilor şi altor cursuri de apă care, în cazul unor ploi abundente pun probleme destul de serioase. De asemenea, a fost abordată şi problema reabilitării drumului forestier ce duce spre Oţeloaia, loc în care anual se organizează tradiţionalul festival.

3 Comentarii la "Ministrul Lucia Varga a „tăiat și spânzurat” la Satu Mare"

 1. marian   20 iulie 2013 at 8:10 am

  D-na Ministru, de ce nu ati mers si in satul Unimat ,daca tot ati fost in zona ?
  Ati fi vazut un sat uitat de "autoritati " !!!! Un sat vitregit ,unde Primarul ungur din com.Acas nu vrea sa faca nimic !!!! Un sat romanesc vitregit mereu . DE ce ?

  Răspunde
  • romanas   25 iulie 2013 at 8:09 am

   Da,asta e raspunsul :"Fiindca este un sat romanesc pur !! De asta !! Doar cele maghiare si ONG maghiare sunt sustinute…. '-cel dat de Stefan.
   Ai dreptate Stefan !

   Răspunde
 2. stefan   20 iulie 2013 at 8:12 am

  Fiindca este un sat romanesc pur !! De asta !! Doar cele maghiare si ONG maghiare sunt sustinute….

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.