Fiul directoarei liceului din Livada, cercetat pentru trafic de ţigări, alcool şi motorină

Perchezitii
Luni, 15 iulie, Florin Nastai, de 30 ani, din Livada, în timp ce conducea o maşină VW Passat pe raza municipiului Carei a fost oprit în trafic de polițiștii din Carei. Cu ocazia controlui efectuat de către polițiști, în portbagajul maşinii au fost găsite 2.000 pachete țigări de proveniență ucraineană. Autoturismul a fost indisponibilizat iar tânărul a fost reținut 24 de ore pentru infracțiunea de contrabandă.

Potrivit unor informaţii neoficiale, Florin Nastai este fiul directoarei Liceului Tehnologic „George Bariţiu” din Livada, Rodica Nastai.

În cursul zilei de marţi, 16 iulie, Judecătoria Satu Mare a emis două mandate de percheziție la domiciliul învinuitului și la societatea comercială unde acesta este asociat unic. Cu ocazia percheziţiilor au fost ridicate: 1.400 litri motorină, suma de 12.000 lei şi aparatură electronică în valoare de 2.200 lei. De asemenea, a fost indisponibilizată autoutilitara VW LT, propietatea lui Florin Nastai, în interiorul căreia s-a găsit cantitatea de 235 litri băuturi spirtoase şi 30 litri aditivi de preparare a băuturilor alcoolice.

Din surse neoficiale am aflat că, pentru transportul motorinei oamenii legii au solicitat o maşină de pompieri.
Cercetările în acest caz continuă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.