Tavanul Tribunalului Satu Mare s-a prăbuşit cu un deţinut

tavanjud1tavanjud2tavanjud3 tavanjud4

UPDATE:
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Satu Mare, Constantin Demian, ne-a declarat că, victima a suferit o serie de leziuni la nivelul capului, toracelui şi membrelor dar şi o fractură de coloană vertebrală dorsală. Bărbatul a fost internat la secţia de Ortopedie, iar în prezent starea acestuia este stabilă din punct de vedere medical.

O parte din tavanul sălii 113 din clădirea Tribunalului Satu Mare s-a prăbuşit azi (16 iulie) dimineaţă în timp ce avocaţii, grefierul şi inculpatul aşteptau începerea şedinţei. Potrivit primelor informaţii tavanul s-a prăbuşit sub greutatea unui deţinut care lucra în podul Tribunalului. Acesta a căzut împreună cu molozul în sala de judecată, la aproximativ un metru banca avocaţilor. Bărbatul a fost transportat de o ambulanţă la Spitalul Judeţean Satu Mare. Vom reveni cu detalii.

Un Comentariu la "Tavanul Tribunalului Satu Mare s-a prăbuşit cu un deţinut"

  1. gheorghe   18 iulie 2013 at 11:05 am

    O întrebare indiscretă, dacă se poate. A făcut deţinutul plângere pentru vătămare corporală din culpă împotriva preşedintei tribunalului, care are responsabilitatea de a garanta securitatea bunului? Dacă se încadrează pe vătămare corporală gravă, deja era obligaţia poliţiei să întocmească din oficiu dosar penal faţă de "speriata" şi inocenta preşedintă.

    Răspunde

Scrie un comentariu