Tavanul Tribunalului Satu Mare s-a prăbuşit cu un deţinut

tavanjud1tavanjud2tavanjud3 tavanjud4

UPDATE:
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Satu Mare, Constantin Demian, ne-a declarat că, victima a suferit o serie de leziuni la nivelul capului, toracelui şi membrelor dar şi o fractură de coloană vertebrală dorsală. Bărbatul a fost internat la secţia de Ortopedie, iar în prezent starea acestuia este stabilă din punct de vedere medical.

O parte din tavanul sălii 113 din clădirea Tribunalului Satu Mare s-a prăbuşit azi (16 iulie) dimineaţă în timp ce avocaţii, grefierul şi inculpatul aşteptau începerea şedinţei. Potrivit primelor informaţii tavanul s-a prăbuşit sub greutatea unui deţinut care lucra în podul Tribunalului. Acesta a căzut împreună cu molozul în sala de judecată, la aproximativ un metru banca avocaţilor. Bărbatul a fost transportat de o ambulanţă la Spitalul Judeţean Satu Mare. Vom reveni cu detalii.

Un Comentariu la "Tavanul Tribunalului Satu Mare s-a prăbuşit cu un deţinut"

  1. gheorghe   18 iulie 2013 at 11:05 am

    O întrebare indiscretă, dacă se poate. A făcut deţinutul plângere pentru vătămare corporală din culpă împotriva preşedintei tribunalului, care are responsabilitatea de a garanta securitatea bunului? Dacă se încadrează pe vătămare corporală gravă, deja era obligaţia poliţiei să întocmească din oficiu dosar penal faţă de "speriata" şi inocenta preşedintă.

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.