Ovidiu Silaghi propus de PNL pentru Transporturi (Ponta l-a anunţat pe Băsescu)

ovidiu-silaghi

Este oficial. În urma şedinţei BPN PNL care a avut loc azi, 16 iulie,  începând cu ora 13:00, deputatul de Satu Mare, Ovidiu Silaghi, a fost propus de PNL pentru a ocupa funcţia de ministru al Transporturilor rămasă vacantă ca urmare a demisiei lui Relu Fenechiu. Liberalii au votat cu 47 la 5 propunerea. Ovidiu Silaghi a mai ocupat această funcţie în Guvernul Ponta I, până în decembrie 2012.

Premierul Victor Ponta a anunțat, într-o intervenție telefonică la RTV, că a avut o discuție cu președintele Traian Băsescu despre nominalizarea lui Ovidiu Silaghi la Transporturi.

“Domnul președinte a spus că se gândește și, cel mai probabil, până la sfârșitul săptămânii, va avea un răspuns. Există o decizie a CCR, care dă dreptul președintelui să respingă, o singură dată, o propunere. Eu mi-am dorit să nu ajungem la asemenea situații, l-am informat pe președinte, din postura de premier, despre propunerea PNL, președintele a luat act, nu a respins, nici nu a acceptat și a spus că până la finele săptămânii își va face cunoscut punctul de vedere”, a explicat Ponta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.