ContiTech Carei a deschis noua hală de sculărie

contitech

Astăzi, 16 iulie,  ContiTech Fluid Automotive România SRL, Carei, a inaugurat noua hală de sculărie a fabricii, în valoare de 1,5 milioane de euro, având o suprafaţă de 1.060 de metri pătraţi. În această nouă unitate vor lucra 50 de persoane.

„Această investiţie a fost necesară în primul rând, datorită creşterii numărului comenzilor, care implicit înseamnă și o creștere semnificativă a necesarului de scule și dispozitive cerut pentru fabricarea furtunurilor. Noua unitate are 1.060 metri pătrați și își desfășoară activitatea pe două nivele” a declarat Rafael Mansurov, director general al ContiTech Carei.

O creștere semnificativă a volumului comenzilor datorată punerii în funcțiune a halei 3 de producție, care a fost inaugurată în iulie 2013, a făcut necesară această investiție. Noua sculărie va produce pe lângă întreaga cantitate de dornuri de vulcanizare, și dispozitive de măsurare și de montaj. Pentru toate acestea s-a amenajat în incinta clădirii un sector propriu de proiectare, care este dotat cu mașini unelte cu comandă numerică, sisteme moderne de măsurare în 3D.

Actuala investiție pentru construcția noii sculării este un semn clar al intenției concernului Continental de a investi în continuare în această unitate, care a devenit unul dintre cei mai mari și stabili angajatori din județul Satu Mare.

Scrie un comentariu