Cu o pungă pe cap şi o ţeavă în mână a luat 9700 de lei dintr-un magazin

hot-punga-cap

Duminică, în jurul orei 20.30, polițiștii careieni au fost sesizați telefonic despre faptul că la un magazin aflat în apropierea punctului de trecere a frontierei Urziceni a avut loc o tâlhărie.

Din primele investigaţii reiese că, în jurul orei 20.20, în magazin a intrat un bărbat având pe cap o pungă de nylon de culoare neagră iar în mână o țeavă metalică cu care a amenințat gestionara, solicitându-i să-i predea banii din seif. De frică femeia s-a conformat solicitării și a predat suma cerută, aproximativ 9.700 lei, după care tâlharul a ieşit din magazin, părăsind zona cu o maşină de culoare închisă. La scurt timp, polițiștii din Carei au depistat autoturismul suspect, marca Ford Mondeo, trecând la urmărirea acestuia, iar în localitatea Moftinu Mare, pe fondul vitezei excesive maşina urmărită a derapat intrând în coliziune cu un stâlp.

Tâlharul a fost identificat de polițiști, în persoana lui Florentin S., de 36 ani din Satu Mare, fără ocupație și fără antecedente penale. Asupra acestuia a fost găsită suma de bani sustrasă, care a fost predată persoanei vătămate.

Bărbatul este cercetat în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie urmând ca în cursul zilei de azi, 15 iulie, să fie prezentat Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventivă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.