Maria Bene, fiica miliardarului Vasile Lucuț, va fi cercetată în libertate

unicarm
Maria Bene, fiica omului de afaceri Vasile Lucuţ, patronul SC Unicarm SRL, va fi cercetată în libertate în dosarul fraudelor cu asigurări de viaţă. În cursul zilei de vineri, 12 iulie, magistraţii Tribunalului Târgu Mureş au respins cererea procurorilor DIICOT de arestare ai celor opt reprezentanţi ai societăţilor comerciale implicate în frauda cu asigurări de viaţă.
Vă reamintim că, în cursul zilei de marţi, 9 iulie, procurorii DIICOT din Târgu Mureş au efectuat un număr de 166 de percheziţii în municipiul Bucureşti şi 26 de judeţe din ţară, printre care şi la sediul SC Unicarm SRL Vetiş. În urma percheziţiilor, fiica omului de afaceri Vasile Lucuţ a fost dusă la audieri. După două amânări succesive, decizia a fost luată vineri seara de către magistraţii Tribunalului Târgu Mureş.

2 Comentarii la "Maria Bene, fiica miliardarului Vasile Lucuț, va fi cercetată în libertate"

 1. Grigoras   16 iulie 2013 at 11:13 pm

  Oameni buni ! Nimeni nu le face nimic . Au pontaje in dublu exemplar, in magazine angajatii au 3 libere pe luna. Nu s-a facut nicio ancheta, nu s-a sigilat nimic, s-au scos bani din banca, stie casiera , stiu mai multi, trebuie doar scuturati. E o nebunie in aceasta firma. Acum vor sa fie legali si au diminuat salariile amaratilor. Cu bani se rezolva tot. Dupa ce au ridicat-o nimeni nu a venit sa ia declaratii si de la alte persoane. Toti spun ca Lucut a umblat unde trebuie sa o scape, dar ei au furat de au spart. Faceti ceva, chemati procurori din alte judete, chemati de la Ministerul Muncii, ca in Satu Mare au pile la ITM. Nu ramane nimeni pe drumuri, trebuie preluata firma de niste oameni normali la cap, nu orbiti de lacomie, care o fac pe credinicosii. Se taraganeaza procesul si ei isi sterg urmele.

  Răspunde
  • ciprian   31 ianuarie 2014 at 6:29 pm

   Bravo dle Grigoras!
   ai perfecta dreptate , ii cunosc si eu , sunt niste banditi si ea si tacsu .
   Poti sa trimiti o plangere la ITM , eventual ; sunt optimist totusi , cred ca ia cam 2-3 ani cu executare .

   Răspunde

Scrie un comentariu