Deputatul Kereskenyi este mulţumit de verdictul dat în cazul lui Gavrilescu

Kereskenyi-Gabor
Preşedintele Organizaţiei Municipale a UDMR Satu Mare, deputatul Kereskenyi Gabor şi-a exprimat mulţumirea faţă de faptul că, în urma sesizării depuse de el în cursul lunii aprilie (2013), Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării (CNCD) l-a amendat pe fotbalistul Dan Gavrilescu cu suma de 600 de lei.

Vă reamintim că jucătorul Olimpiei a postat pe Facebook o serie de comentarii considerate de către deputatul Kereskenyi ca fiind jignitoare la adresa comunităţii maghiare motiv pentru care a sesizat CNCD. „În cursul zilei de ieri (joi, 11 iulie) am primit răspunsul de la CNCD cu privire la acest caz. Fotbalistul Clubului FC Olimpia a fost sancţionat cu suma de 600 de lei. Hotărârea a fost luată cu unanimitate de voturi. Consider că, pe viitor, trebuie să prevenim astfel de fapte. Nu trebuie să uităm că Facebook-ul este un spaţiu public unde nu se poate scrie orice”, a declarat parlamentarul sătmărean.

4 Comentarii la "Deputatul Kereskenyi este mulţumit de verdictul dat în cazul lui Gavrilescu"

 1. ioana   12 iulie 2013 at 10:04 pm

  jalnic acest tip!
  cum se poate simti unu cxa asta din poya cand la CAREi,in curtea UDMRului lor se practica discriminarea pe critewrii etnice in primaria udemerista-cu ce obraz mai iese pe strada si in consiliu cand colegii lui careieni practica pe scara larga aceastadiscriminare si mai si publica carti denigratoare ca Traseul Legendelor Satmarene!
  kereskeny nu merita sa fie bagat in seama de ipocrit si fatarnic ce este!

  Răspunde
 2. Istvan   12 iulie 2013 at 10:55 pm

  Gabor…tu crezi ce vrei! Dar noi credem ca ar trebui sa nu mai bei ca esti un betiv,sa nu mai fi sovin ca functia actuala nu-ti prea permite,sa nu mai refuzi ca un cretin cocarda tricolora la momentele cu pricina,sa respectii romanii,sa nu instigi la ura maghiarii impotriva romanilor ! Ai facut atata galagie cu cazul discriminarii…tind sa cred ca amenda primita de baiat e direct proportionala cu pagubele provocate etniei maghiare…600 de ron! Cam atata valorezi tu impreunii cu acolitii tai! Viszonlatasra !

  Răspunde
 3. vasile   14 iulie 2013 at 1:22 pm

  Ioana – despre discriminare pe criterii etnice – stai vreo 2 zile în curtea UDMR şi vezi câţi oşeni vin – care nu vorbesc limba maghiară – să depună actele pentru cetăţenia maghiară – dublă cetăţenie -.

  Răspunde
 4. ioana   14 iulie 2013 at 7:26 pm

  ce are mana cu picioru vasalica zis lotzica?
  pot veni si sute de oseni ca gaboru tau tot iporit si fatarnic ramane,un politician mincinos si betivan pe deasupra care uraste romanii si se ocupa numai cu petitii si cu smenuri pentru a mai ciupi ceva de la bugetul romanesc.
  stie sa traiasca numai din ciupeli si instigari ..gaboru tot gabor ramane si nu ai pe cine slefui….

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.