Accidente cu două victime între Bixad şi Corund

Două persoane au ajuns marţi, 9 iulie, cu răni grave la spital în urma unor accidente de circulaţie produse în localităţile Bixad şi Corund.

Primul dintre evenimentele rutiere a fost înregistrat după ora 15.00, pe strada Principală din comuna Bixad, un pieton de 79 de ani, Petru H. fiind accidentat grav de un autoturism în timpul efectuării manevrei de mers înapoi. Şoferul însă a părăsit locul accidentului, fiind depistat în scurt timp de către poliţiştii Serviciului Rutier şi cercetat pentru faptele comise.

Şoferul maşinii, Dumitru C., de 36 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu consumase alcool înainte de a urca la volan. Pe numele şoferului poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea a două infracţiuni: vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea Poliţiei.

Al doilea accident grav s-a produs în cursul serii, după ora 22.00, în localitatea Corund. Şi de această dată au intervenit la faţa locului poliţiştii Serviciului Rutier, care au stabilit că Anita F., de 24 de ani, conducând imprudent autoturismul, a intrat în coliziune frontală cu un tractor agricol oprit pe partea dreaptă a direcţiei sale de mers. În urma impactului, tânăra a fost rănită grav, fiind transportată la spital pentru acordare de ajutor medical.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.