Copiii şi tinerii străzii, în tabără cu voluntarii francezi la Livada Mică

copii-straziiÎn perioada 2- 6 iulie a avut loc o tabără de solidaritate socială, desfăşurată la centrul multifuncţional proaspăt inaugurat din Livada Mică.
Tabăra a fost organizată de către comunitatea din Livada Mică condusă de părintele Olimpiu Blideran în colaborare cu un grup de elevi şi profesori francezi din Cadrul Şcolii MER (Maison Familiale Rurale). Obiectivul grupului de francezi a fost de a implementa un proiect de solidaritate socială prin care tinerii să îşi dezvolte un sentiment de atenţie şi sprijin pentru cei din jur. Privitor la comunitatea din Livada Mică, acest eveniment se încadrează în planul de acţiune al comunităţii, prin care se urmăreşte de asemenea dezvoltarea unei atitudini de sprijinire a celor aflaţi în dificultate.
Printre parteneri se numără şi Asociaţia “Stea”. 12 copiii şi tinerii beneficiari ai acesteia care în decursul ultimului an s-au implicat activ în procesdul educativ precum şi aceia care au reuşit să-şi găsescă şi să-şi menţina un loc de muncă au fost recompensaţi cu participarea la această tabără.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.