Casa de avocatură “Boştină şi Asociaţii” îşi deschide birou la Satu Mare

bostina-doru

Casa de Avocatură “Boştină şi Asociaţii” demarează procedurile pentru deschiderea unui nou birou teritorial, la Satu Mare. 

“Birourile teritoriale constituie o componentă esenţială în strategia noastră de dezvoltare şi au contribuit semnificativ la creşterea cifrei de afaceri odată ce am integrat activitatea lor în cadrul ariei de practică „Litigii şi Executări Silite”. În plus, actualul context economic a dus la creşterea cererii de consultanţă juridică de business în provincie şi Satu-Mare era de mult pe harta noastră ca o posibilă ţintă pentru extindere. Am aşteptat să avem un număr suficient de mare de clienţi cu proiecte în regiune pentru a putea fi siguri că deschiderea biroului va constitui un succes şi un punct de plecare pentru a reuşi să convingem şi alte companii locale să apeleze la expertiza noastră juridică” spune Directorul de Dezvoltare, Doru Cătălin Boştină.

Diversificarea chestiunilor juridice cu care se confruntă companiile medii şi mari din provincie stimulează cererea de servicii juridice de business de top, constituind o bună premisă pentru extindere. “Avem resursele financiare necesare precum şi know-how-ul pentru a putea replica această operaţiune – rapid şi cu costuri relativ mici – oriunde în ţară. Vrem ca oriunde ar fi, un om de afaceri din România să aibă în apropiere un birou „Boştină şi Asociaţii” mai adaugă Directorul de Dezvoltare, Doru Cătălin Boştină.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.