Sorin Oros a fost numit director interimar la Teatrul de Nord Satu Mare

Sorin-Oros
Din 1 iulie, Sorin Oros este noul director al Teatrului de Nord Satu Mare. Acesta a fost numit director interimar după ce mandatul interimar al regizorului, Andrei Mihalache a expirat.
Vă reamintim că, în cursul lunii iunie, Primăria municipiului Satu Mare a organizat un concurs pentru ocuparea funcţiei de director al Teatrului de Nord, la care s-au înscris trei candidaţi. Este vorba despre regizorul Andrei Mihalache, actorul Sorin Oros şi regizorul Gelu Badea. În urma concursului, Sorin Oros a obţinut cea mai mare notă însă, din cauza contestaţiilor depuse de către contracandidaţii săi, concursul a fost anulat.
Potrivit legii, Oros poate îndeplini funcţia de director interimar maximum şase luni de zile, perioadă în care trebuie organizat un nou concurs. Cel mai probabil, noul concurs pentru postul de director al Teatrului de Nord va avea loc în toamna acestui an.
Noul director al Teatrului de Nord are 46 de ani şi este absolvent al Facultăţii de Litere, Departamentul de Teatru, specializarea „Arta Actorului” din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.