PSD Satu Mare condamnă atitudinea jignitoare a senatorului Valer Marian

mircea-govor

Prin intermediul unui comunicat de presă remis redacţiei noastre de către conducerea Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, se arată că social-democraţii sătmăreni condamnă atitudinea senatorului Valer Marian şi cer stoparea, pe cale legală, a tuturor demersurilor de intoxicare publică întreprinse de către acesta. În continuare vă redăm textul integral al comunicatului de presă transmis redacţiei noastre:

„Biroul Permanent în numele Organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat Satu Mare au hotărât în unanimitate de voturi, în şedinţa din data de 2 iulie 2013, condamnarea publică a atitudinii manifestate de către senatorul Valer Marian faţă de conducerea naţională a Partidului Social Democrat şi faţă de membrii Organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, oameni care l-au susţinut ca să fie ales senator.

Prezenta hotărâre a fost luată şi ca urmare a poziţiei exprimate de către reprezentanţii organizaţiilor locale a PSD de pe raza judeţului Satu Mare care se dezic de atitudinea jignitoare şi antisocială a senatorului Valer Marian. În acest sens solicităm cetăţenilor judeţului Satu Mare, în limitele legalităţii, izolarea socială a senatorului Valer Marian, stoparea prin toate mijloacele legale a demersurilor de intoxicare publică, calomniere şi dezinformare provocate de către acesta. Prezenta se comunică tuturor organizaţiilor locale ale Partidului Social Democrat din judeţul Satu Mare în vederea aducerii la cunoştinţa cetăţenilor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.