A furat maşina prietenului său

Sâmbătă, 29 iunie, după ora 16.00, un bărbat din Republica Moldova, a reclamat că, în timp ce se afla în incinta unei benzinării din municipiul Satu Mare, i-a fost furat autoturismul. Şoferul le-a povestit oamenilor legii că lăsase cheile în contact.

De îndată ce au fost sesizaţi cu privire la comiterea furtului, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sprijiniţi de poliţiştii Biroului de Ordine Publică, au demarat toate formalităţile ce se impun într-o atare situaţie, reuşind să-l identifice pe suspect şi să găsească şi autoturismul furat. Cel care a sustras maşina era chiar prietenul părţii vătămate, ce îl însoţea în călătorie, un tânăr de 21 de ani, din Chişinău, Dan J.

Poliţiştii au găsit şi maşina, abandonată într-un lan de porumb din localitatea Adrian, astfel încât proprietarul de drept a reintrat în posesia bunului. Tânărul de 21 de ani a fost însă reţinut de poliţişti pentru 24 de ore în Arestul IPJ, fiind suspectat de comiterea infracţiunii de furt de auto, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.