Începe înscrierea copiilor la creşele din Satu Mare

cresa7
Înscrierea copiilor la creşele din municipiul Satu Mare, pentru anul şcolar 2013-2014, se desafăşoară în perioada 1-15 iulie.

Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă următoarele documente:
– Copia certificatului de naştere pentru copiii din familie
– Copia actelor de identitate ale membrilor familiei de provenienţă a copilului
– Adeverinţă de venituri pentru fiecare din părinţi/reprezentanţi legali privind venitul lunar brut pe ultimele 6 luni, anterioare înscrierii
– Adeverinţă de la locul de muncă al părintelui care se află în concediu pentru creşterea copilului în care se va specifica data reluării activităţii sau copie a deciziei de suspendare a activităţii
– Sentinţă de divorţ/copie certificat de deces (unde este cazul).

Cererile se pot ridica de la sediile creşelor sau se pot descărca în format electronic de pe site-ul Primăriei municipiului Satu Mare, www.satu-mare.ro, secţiunea “Serviciul Public de Asistenţă Socială”. Evaluarea dosarelor se va face în perioada 2-6 septembrie, selecţia făcându-se pornind de la numărul de înregistrare şi criteriile de evaluare care urmează a fi aprobate în perioada iulie-august 2013. Rezultatele privind evaluarea dosarelor vor fi afişate la sediile creşelor după data de 8 septembrie (2013).

Părinţii/reprezentanţii legali ai copiilor sunt aşteptaţi zilnic în intervalul orar 08.00-15.00, la sediile creşelor din municipiu, respectiv:
Creşa “Ţara Minunilor” – Aleea Tisa nr. 8, tel.: 0751205446 (coordonator Otilia Kelemen – asistent medical principal)
Creşa “Punguţa cu doi bani” – str. 1 Decembrie 1918, nr. 15, tel.: 0754070119 (coordonator Mak Toth Timea – asistent medical principal)
Creşa “Harap Alb” – Bulevardul Lucian Blaga, nr. 19/a, tel.: 0751205447 (coordonator Claudia Săveanu – asistent medical)
Creşa “Albă ca Zăpada” – Aleea Târnavei, nr. 18, tel.: 0754070118 (coordonator Ecaterina Iluţi – asistent medical principal)
Sediul SPAS pentru Creşa “Dumbrava Minunată” – str. Ilişeşti nr. 4, tel.: 0754019807 (coordonator Daniela Kincses – economist).

Pe întreg parcursul anului şcolar, în situaţia eliberării unor locuri la creşă, în funcţie de numărul de ordine al dosarului, părinţii vor fi contactaţi în vederea ocupării locurilor libere.
Creşele din municipiul Satu Mare oferă servicii de îngrijire, supraveghere şi educaţie antepreşcolară copiilor cu vârste cuprinse între 1,5 şi 3 ani, care au domiciliul în municipiu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.