Mircea Marian nemulţumit de preţul biletelor la ştrand

Mircea-Marian
În cadrul şedinţei de azi, 27 iunie a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, preşedinte Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor (AJP) Satu Mare, Mircea Marian şi-a manifestat nemulţumirea cu privire la creşterea preţului biletelor pentru pensionari la intrarea la ştrand.

„Eu nu mai pot merge la ştrand deoarece toţi pensionarii mi se adresează spunând că eu le-am promis că biletele vor avea un preţ redus. E adevărat că o perioadă biletul de intrare pentru pensionari a fost de 5 lei, după care s-a ajuns la 9 lei, deci aproape că s-a dublat. Nu cunosc motivul luării acestei decizii de către administratorul ştrandului dar eu nu am promis nimănui nimic”, a declarat Marian.

Totodată, preşedintele AJP se plânge şi de faptul că la intrarea în incinta zonei de agrement fiecare persoană primeşte câte o brăţară „care la ieşire se ia înapoi. Deci, dacă vrei să intri din nou, mai plăteşti un bilet. Nu-i destul că aproape că s-a dublat preţul biletului, dacă ieşi să mergi acasă să mănânci şi după care revi, mai plăteşti un bilet. Am solicitat în nenumărate rânduri să avem o întâlnire la care să participe pensionarii, domnul Ţânţaş şi domnul primar, dar se pare că degeaba vorbesc. Nu vreau să comentez prea mult că până la urmă niciun primar nu stă la cheremul unor bieţi pensionari. Ar fi bine totuşi să ne întâlnim şi noi măcar odată pe lună cu domnul primar”.

O altă problemă inclusă pe ordinea de zi a şedinţei de azi a fost şi cea cu privire la amenajarea unui spaţiu de aşteptare pentru persoanele vârstnice pe suprafaţa gangului de lângă Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Satu Mare. În acest sens, consilierul din cadrul Primăriei Satu Mare, Gheorghe Rentea, prezent la şedinţa de azi a explicat că suprafaţa aflată în discuţie este pe domeniu public şi nu poate fi folosit scopul cerut de către solicitanţi. „De asemenea, arhitecţii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că spaţiul nu se pretează pentru amenajarea unei construcţii. În afară de asta, nici locatarii blocurilor din vecinătate nu sunt de acord să li se blocheze ieşirea pe Bulevardul Transilvania”, explică Rentea.
Un punct devenit permanent pe ordinea de zi a şedinţei de Comitet Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice este cel legat de atribuirea unui spaţiu unde să funcţioneze Centrul de zi pentru vârstnici. Mircea Marian marjează pe amenajarea fostei cantine UNIO, spaţiu în care în prezent este depozitată arhiva Casei Judeţene de Pensii (CJP) Satu Mare. O altă soluţie găsită de Marian este spaţiul de la Taberele Şcolare unde acesta susţine „că funcţionează un hotel obscur dar de fapt tot locul este în paragină. Domnul preşedinte Adrian Ştef ne-a promis că va discuta cu cei de la Ministerul Sportului însă de atunci nu ni s-a mai comunicat nimic”.

10 Comentarii la "Mircea Marian nemulţumit de preţul biletelor la ştrand"

 1. ALCIBIADE   28 iunie 2013 at 5:26 pm

  PENSIONARII DIN JUDET SANT MAI BOGATI ?

  Răspunde
 2. ALCIBIADE   28 iunie 2013 at 5:54 pm

  DOMNUL MIRCEA MARIAN ,FECIOR DE POPA ,OBISNUIT DE MIC CU POMENILE .SENIORII NU CERSESC ,CINE VA INDREPTATIT SA VORBITI IN NUMELE PENSIONARILOR?LA VREMEA CAD GENERATIA DUMITALE ERA LA MUNCI PATRIOTICE ,MATALUTA FRECAI TEJGHELE BARURILOR . INTELEG CA AVETI 66 DE ANI ,RETRAGETIVA , ATI PACALIT DESTUL

  Răspunde
 3. ALCIBIADE   28 iunie 2013 at 5:56 pm

  DOMNUL MIRCEA MARIAN ,UN LUPTATOR PENTRU CAUZA CELOR MULTI

  Răspunde
 4. ALCIBIADE   28 iunie 2013 at 5:57 pm

  DOMNUL MIRCEA MARIA ,UN OM ONEST ,APARA INTERESELE CELOR NAPASTUITI

  Răspunde
 5. ALCIBIADE   28 iunie 2013 at 5:58 pm

  E VORBA DE MIRCEA MARIAN

  Răspunde
 6. ALCIBIADE   28 iunie 2013 at 6:01 pm

  DOMNULE MIRCEA MARIAN ,LA SAPA TARIFUL A RAMAS NESCHIMBAT.

  Răspunde
 7. ALCIBIADE   28 iunie 2013 at 6:03 pm

  DE CE PRACTICATI CENZURA ?

  Răspunde
 8. Satmareanul Net   28 iunie 2013 at 6:06 pm

  Nu practicam cenzura doar ca softul asta nou care permite si comentarii conectat la Facebook si al chestii SF are un sistem automat de filtrare pe care numa cel de sus il intelege.

  Răspunde
 9. ALCIBIADE   29 iunie 2013 at 5:59 am

  daca este asa imi cer scuze .

  Răspunde
 10. pens. pt. neamt   2 iulie 2013 at 4:05 pm

  toata stima pentru domnul mircea marian este un om pentru oameni

  Răspunde

Scrie un comentariu