Adrian Ştef, Mircea Govor şi Eugeniu Avram, distinşi cu Crucea Voievodală a Maramureşului

Slujba-Scarisoara
Cu ocazia sărbătorii Sfântului Ioan Botezătorul, oficialităţile judeţene şi locale au participat azi, 24 iunie, la slujba arhierească oficiată la Mănăstirea de la Scărişoara. Lăcaşul de cult poartă hramul sfântului sărbătorit astăzi de către creştinătate.

Cu acest prilej, arhiereul vicar al Maramureşului şi Sătmarului, Iustin Sigheteanul a acordat prefectului Eugeniu Avram, preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef şi vicepreşedintelui Mircea Govor, Crucea Voievodală a Maramureşului ca semn de recunoaştere a eforturilor depuse pentru sprijinirea Bisericii ortodoxe.

La slujba de la Scărişoara au participat şi viceprimarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Radu Roca dar şi o serie de edili ai localităţilor din judeţul nostru. Slujba arhierească a fost oficiată de arhiereul vicar al Maramureşului şi Sătmarului, Iustin Sigheteanul, stareţul mănăstirii gazdă, părintele Timotei, împreună cu un sobor alcătuit din peste 40 de preoţi şi călugări.

 

5 Comentarii la "Adrian Ştef, Mircea Govor şi Eugeniu Avram, distinşi cu Crucea Voievodală a Maramureşului"

 1. calin   25 iunie 2013 at 3:44 am

  cu glontul de 9mm cand o sa fie si astia decorati?ca aceasta decoratiune denota doar inca o data ipocrizia… Bah frate ai de platit satmareni de ziua judetului,care tu l-ai inventat asa din flori de tei,si tu te prezintin in alt judet sa primesti o chestie de premiu,care daca ai stii putina biblie,ai realiza ca e interzis de religia ta?;;)traiasca ipocrizia,anonimatul si mai ales prostia.bv nenea Stef,te admir…

  Răspunde
 2. calin   25 iunie 2013 at 3:51 am

  ioi si chiar va indemn sa sprijiniti cat mai mult bisericile ortodoxe(sunt in continuare mai putine decat birturile sau bancile),si asa toti din romania vor spera ca macar vor avea dreptul la o incinerare ieftina(ingropatul e lux),ca doar si arhi-episco-sa-ma-pe-el Socolan construieste biserica de cand aveam eu 12 ani(20ani deja) si tot nu e gata,si nu va fi nici cand copii mei vor ajunge la 12 ani,dar hai ca doar de biserici si taxe bisericesti avem nevoie,cand in spitale iti cumperi tu tratamentul,ca statul nu are cum sa il asigure ca e nevoie de biserici si manastiri.m-am saturat sa aud ca e plin orasul de crestini Orto-HOTI

  Răspunde
 3. ALCIBIADE   25 iunie 2013 at 6:15 am

  ASINUM ,ASINUM FRICAT .

  Răspunde
 4. ALCIBIADE   25 iunie 2013 at 6:29 am

  PE ORTODCSI DE RAND CAND II SPRIJINITI ?

  Răspunde
 5. ALCIBIADE   25 iunie 2013 at 8:24 am

  PS IUSTIN,CRUCEA VOIEVODALA O MERITA CREDINCIOSI DE RAND ,EI ISI RUP DE LA GURA SI SPRIJINA CU ADEVARAT BISERICA EI AU PLATIT SI LIMUZINA DVS , NU ACESTI EPIGONI CARE NU AU NIMIC SFANT IN EI , NE MANIPULAT GROSOLAN SI ESTE PACAT ,PROFITATI PREA MULT DE BUNA NOASTRA CREDINTA SI NU E BINE .

  Răspunde

Scrie un comentariu